Stage / afstuderen: effect AI op online oriëntatiegedrag van potentiële klanten

Voortman is op zoek naar iemand voor de Stage / afstuderen: effect AI op online oriëntatiegedrag van potentiële klanten.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

AI heeft grote impact op het gebruik van het online landschap, het begrijpen van de impact ervan op het zoekgedrag van klanten is cruciaal voor bedrijven om concurrerend te blijven. Door AI-gedreven technologieën te integreren in de user experiences en personalisatie van klanten wil Voortman inspelen op de veranderende behoeften en het zoekgedrag van haar klanten.


Voortman wil graag inzicht verkrijgen hoe het zoekgedrag van onze klanten online zal veranderen door ontwikkelingen op AI gebied en hoe hierop in te spelen. Blijft de corporate website nog bestaan? Hoe wordt content op termijn gevalideerd? Heeft investeren in SEO nog zin? In het onderzoek willen wij graag de ontwikkeling van het online zoekgedrag uitdiepen. We willen graag inzicht krijgen in hoe potentiële klanten zich ontwikkelen en de beslisfactoren veranderen om tot een contactaanvraag over te gaan. Doel is om hieruit een adviesrapport te genereren over hoe Voortman haar activiteiten kan optimaliseren om de online zichtbaarheid te verbeteren en klanten blijvend te stimuleren een contactaanvraag te doen.

Functievereisten

  • Je volgt een van de studies: Creative Business, Communicatie (wetenschappen), Commerciele Economie, International Business, Bedrijfskunde of Business Administration.

Aanbod

  • Stage/afstudeervergoeding: €600,- per maand;
  • Reiskostenvergoeding: zodat jij geen onnodige kosten maakt;
  • Apparatuur en materialen: bijvoorbeeld een laptop, speciaal gereedschap of software;
  • Ervaren coach: goede begeleiding is belangrijk en dus krijg je een vaste coach om je te ondersteunen;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: bijvoorbeeld door trainingen, cursussen of seminars;
  • Bevalt het van beide kanten goed? Dan bieden we je graag een (bij)baan aan!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000