Stage: uitwerken van kabelrupsen voor eigen assemblage

Voortman is op zoek naar iemand voor de Stage: uitwerken van kabelrupsen voor eigen assemblage

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Onze machines bestaan uit veel onderdelen, bedrading en bekabeling. We zijn altijd bezig met kijken wat we kunnen optimaliseren in de assemblage van de machines. Soms houdt dit ook in dat we werk dat we buiten de deur leggen, weer naar binnen halen. Dit doen we onder andere om een kortere doorlooptijd en lagere kosten te kunnen realiseren.


Één van de werkzaamheden welke eerder onderzocht is, is het prefabriceren van kabelbomen, kabelrupsen en kabels. Prefabriceren van kabelbomen en kabelrupsen passen we nog lang niet overal toe. Daar waar we het toepassen leggen we het nu nog veel buiten de deur. In een eerder onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat er nog veel voorbereidend werk nodig is om het prefabriceren in eigen beheer te doen.


De stageopdracht hier beschreven omvat het onderzoeken welke kabels, kabelrupsen en kabelbomen er geprefabriceerd kunnen worden en wat daarvoor benodigd is.


Aspecten die je tijdens dit onderzoek zult behandelen:


  • Onderzoeken wat de huidige methode is mechanisch/elektrisch voor samenstellen kabelrupsen;
  • Onderzoeken welke informatie benodigd is om deze kabelsleep samenstelling op de werkvloer te kunnen fabriceren;
  • Onderzoeken naar applicatie waarmee de kabelloop goed in modellen kan worden vastgelegd. Deze applicatie moet voorzien in behoeften die bij bovenstaand punt is genoemd;
  • Voorstel opstellen tot implementatie binnen organisatie en producten. Hierbij inzicht geven naar welke mogelijke stappen nog uitgevoerd moeten worden.

Functievereisten

  • Je volgt een hbo studie in de richting Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde

Aanbod

  • Een stage/afstudeervergoeding van €600,- bruto per maand;
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren;
  • Of je nu afstudeerder of stagiair bent; je maakt volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk;
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie;
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden;

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000