Studentchauffeur

Voortman is op zoek naar een Studentchauffeur

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als studentchauffeur maak je deel uit van onze poolgroep en krijg je de kans om af en toe een rit te verzorgen voor Voortman. Of het nu gaat om het ophalen van materialen, het brengen van monteurs of het vervoeren van klanten en internationale sollicitanten vanaf Schiphol. Het gaat hier niet om vaste ritten per week, maar om een flexibele regeling waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent.


Zodra er ritten beschikbaar zijn, en we jouw inzet kunnen gebruiken hoor je dat van ons. Jij beslist zelf of het in jouw planning past. We weten vaak twee weken van te voren wanneer de ritten gepland zijn. Deze ritten kunnen plaatsvinden in de ochtend, middag en/of avond. We streven naar een goede balans in de poolgroep, zodat iedereen de kans krijgt om bij te dragen op tijden die voor hen geschikt zijn.


Als studentchauffeur moet je natuurlijk een geldig rijbewijs B hebben. Je treedt op als visitiekaartje van Voortman dus het is erg belangrijk dat je sociaal en flexibel bent. Het kan voorkomen dat je soms laat vertrekt of juist heel vroeg op pad moet; in het geval dat je tussen 22:00 uur en 06:00 uur aan het werk bent, ontvang je een toeslag van 25% bovenop je uurloon. Lijkt dit jouw ideale bijbaan? meld je dan snel aan!

Functievereisten

  • Een enthousiaste bekwame chauffeur;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Je bent doordeweeks en overdag flexibel beschikbaar;
  • Representatieve uitstraling.

Aanbod

  • Een goed salaris dat past bij je leeftijd;
  • Flexibele werktijden;
  • Onregelmatigheidstoeslag

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000