Afstuderen finance: voorbereiden CSRD rapportage

Voortman is op zoek naar iemand voor het Afstuderen finance: voorbereiden CSRD rapportage.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Tijdens deze afstudeeropdracht werk je aan een uitdagend project gericht op de CSRD wetgeving. Het is de bedoeling dat je een raamwerk klaar gaat zetten voor Voortman. Het raamwerk omvat onder andere rapportagevereisten, normen en richtlijnen en digitale rapportage inzake de CSRD. Als dit goed staat wordt het raamwerk geïmplementeerd aan de hand van een goed doordacht stappenplan.


Je gaat aan de slag om diepgaande analyses uit te voeren, financiële gegevens te integreren met duurzaamheidsinformatie en bij te dragen aan het opstellen van rapporten die onze duurzame prestaties inzichtelijk maken. Om deze informatie naar boven te krijgen werk je nauw samen met verschillende afdelingen binnen Voortman.


De opdracht is ook geschikt om in koppels van twee of drie studenten uit te voeren.

Functievereisten

  • Een bachelor- of masterstudent in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Accountancy of een vergelijkbare opleiding.
  • Geïnteresseerd in duurzaamheid en de integratie daarvan binnen financiële processen.
  • Analytisch sterk en in staat om data inzichtelijk te maken.
  • Proactief, leergierig en een echte teamplayer.

Aanbod

  • Een vergoeding van € 600,- bruto per maand;
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren;
  • Je maakt volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk;
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie;
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

De Voortman Steel Group bestaat uit twee innovatieve en internationaal opererende ondernemingen, actief op verschillende markten. Waar nodig versterken deze elkaar en delen ze marktkennis om het productieproces constant te kunnen verbeteren. Voortman Steel Machinery houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen en produceren van CNC-gestuurde staalbewerkingssystemen. Voortman Steel Construction realiseert staalconstructies met uiteenlopende toepassingen, levert en monteert dak- en wandbeplating en verzorgt de turnkey bouw van bedrijfspanden. Twee divisies met verschillende producten, processen en collega’s. Hierdoor bieden wij een grote diversiteit aan functies en veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze organisaties. Daarnaast is er sprake van één grote gemene deler: Voortman is een jonge organisatie met een informele cultuur en een continue focus op groei en innovatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rijssen, Overijssel. Maar met ruim 500 collega’s zijn we werkzaam over de hele wereld. Allemaal ervaren wij een organisatie met open communicatie, korte lijnen en een hoge betrokkenheid van directie en collega’s door een hechte multidisciplinaire samenwerking. Op deze manier werken wij elke dag met trots, passie en plezier voor onze klanten en opdrachtgevers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000