Afstuderen: ontwikkelen oplossing veilig werken met smart devices

Voortman is op zoek naar iemand voor Afstuderen: ontwikkelen oplossing veilig werken met smart devices.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Smart devices, zoals tablets, smartphones en wearables hebben hun weg gevonden naar de industrie. Waar nu nog drukknoppen en schermen op vast opgestelde plekken de standaard is, zien wij de wens om meer mobile devices te gebruiken om interactie te kunnen hebben met de machine.


Industriële automatisering is met normen omgeven. Deze normen brengen ons dat wij een veilige oplossing moeten en kunnen ontwerpen. Deze normen zijn ook van toepassing wanneer mobile devices worden gebruikt in combinatie met de machine. Normen lopen altijd achter op de nieuwste innovaties in de techniek, maar we willen wel graag nieuwe innovaties omarmen.


Wij willen ontwikkelen aan het toepassen van smart devices in combinatie met onze machine. Deze smart devices moeten de machine kunnen bedienen. Wanneer een machine bediend moet worden, dan zitten daar strikte eisen aan. Wij denken aan een oplossing waarbij we gebruik maken van een standaard smart device in combinatie met een nieuw te ontwikkelen apparaat welke zorgt voor normconforme veiligheidsimplementatie. De opdracht omvat het opzetten van specificaties en het ontwerpen van dit apparaat zodat we een norm conforme oplossing kunnen bieden en hiermee de markt op kunnen gaan.

Functievereisten

  • HBO of WO Elektrotechniek, Mechatronica of Industriële automatisering.

Aanbod

  • Stage/afstudeervergoeding: €600 per maand;
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren;
  • Of je nu afstudeerder of stagiair bent; je maakt volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk;
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie;
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000