Afstuderen: onderzoek naar het opzetten van een gestructureerd inzicht in het safety proces

Voortman is op zoek naar iemand voor Afstuderen: onderzoek naar het opzetten van een gestructureerd inzicht in het safety proces

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Deze afstudeeropdracht heeft tot doel betere inzichten te krijgen in de risico’s van de Installation & Commissioning van onze machines en het opzetten van een gestructureerd proces om dit continu te verbeteren. Risico’s kunnen zich bevinden in de werkomgeving op locatie, maar kunnen zich ook in het Installation & Commissioning proces zelf bevinden. De Installatie en Commissioning van onze machines en systemen is een belangrijke fase van het klantproject. Dit vindt altijd bij onze (wereldwijde) klanten plaats.


Installation & Commissioning heeft altijd de doelstelling een zo veilig mogelijke werkomgeving voor onze monteurs te creëren. Omdat dit proces altijd op afstand plaatsvindt en de locatie steeds wisselt, is er minder inzicht in de risico's dan gewenst. Het verkrijgen van een goed inzicht en een duidelijke analyse is essentieel voor het opzetten en optimaliseren van een gestructureerd veiligheidsproces. Voor deze opdracht moet er, naast een onderzoek naar het installatie- en inbedrijfstellingstraject, ook input worden verzameld van de veiligheidsafdeling.


Het is aan jou om de verzamelde data uit het onderzoek om te zetten in een gedegen analyse. Wat zijn de grootste veiligheidsrisico’s voor onze monteurs? Wat zijn de belangrijkste aanbevelingen om een goed overzicht te krijgen en het proces in te richten?


Resultaten:


 • Een onderzoeksrapport waarin de huidige situatie en risico’s worden beschreven;
 • Een gedetailleerd ontwerp van het safety proces;
 • Aanbeveling voor het te implementeren veiligheidsproces op locatie, alsmede een standaard voor inrichting van de werkplek op locatie;
 • Ontwerp van een dashboard inclusief KPI’s om de veiligheid op locatie te monitoren.

Functievereisten

 • Je volgt de studie / opleidingsrichting Technische Bedrijfskunde, BK5, of Integrale Veiligheidskunde.

Aanbod

 • Stage/afstudeervergoeding: € 600,- per maand;
 • Reiskostenvergoeding: zodat jij geen onnodige kosten maakt;
 • Apparatuur en materialen: bijvoorbeeld een laptop, speciaal gereedschap of software;
 • Ervaren coach: goede begeleiding is belangrijk en dus krijg je een vaste coach om je te ondersteunen;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: bijvoorbeeld door trainingen, cursussen of seminars;
 • Bevalt het van beide kanten goed? Dan bieden we je graag een (bij)baan aan!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000