Afstuderen: businesscase draaien / frezen

Voortman is op zoek naar iemand voor Afstuderen: businesscase draaien / frezen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Veelal hebben de staalconstructies freesbewerkingen nodig om componenten zoals lineair geleidingen en aanslagen nauwkeurig op de juiste positie te kunnen monteren. Het na bewerken wordt tot op heden uitbesteed, wat kostbaar is en de doorlooptijd langer maakt.


Voortman is benieuwd naar de kosten/baten van het insourcen van alle draai/frees bewerkingen. Welke bewerkingen worden gedaan? Welke afmetingen producten worden bewerkt? Welke machines zijn hier voor nodig? Wat zijn hier de kosten/baten per categorie? Er dient een adviesrapport opgesteld te worden met de bevindingen, zodat het management van Voortman Steel Machinery hierin een strategische keuze kan maken.

Functievereisten

  • Hbo opleiding Technische Bedrijfskunde, BK5, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.

Aanbod

  • Een afstudeervergoeding van €600,- bruto per maand;
  • Een ervaren begeleider vanuit Voortman;
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren;
  • Of je nu stagiair of afstudeerder bent; je maakt volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk;
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie;
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000