Afstuderen: AI toepassen voor controle van schema's

Voortman is op zoek naar iemand voor Afstuderen: AI toepassen voor controle van schema's.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Elektrische schema's zijn cruciaal voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van door ons geleverde machines. Fouten in deze schema's kunnen leiden tot inefficiënties, storingen en zelfs gevaarlijke situaties. Traditionele controlemethoden vereisen deels veel handmatig werk en zijn vaak tijdrovend en foutgevoelig. Kunstmatige intelligentie (AI) biedt veelbelovende mogelijkheden om deze processen te verbeteren door automatisering en intelligente analyse.


Controleprocedures welke we nu gebruiken zijn gebaseerd op vaste regels en hebben geen zelflerend karakter. Dit leidt vaak tot meldingen die niet goed zijn of fouten die niet opgemerkt zijn.


Het doel van de opdracht is om als Voortman meer kennis van AI te krijgen en kijken hoe dit toe te passen is binnen kwaliteitsverbetering binnen electrical engineering.

Functievereisten

  • Je volgt de Hbo studie ICT / Informatica / Elektrotechniek.

Aanbod

  • Stage/afstudeervergoeding: €600 per maand;
  • Reiskostenvergoeding: zodat jij geen onnodige kosten maakt;
  • Apparatuur en materialen: bijvoorbeeld een laptop, speciaal gereedschap of software;
  • Ervaren coach: goede begeleiding is belangrijk en dus krijg je een vaste coach om je te ondersteunen;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: bijvoorbeeld door trainingen, cursussen of seminars;
  • Kans op een (bij)baan! Bevalt het van beide kanten goed? Dan bieden we je graag een (bij)baan aan!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000