Customer Service Manager

Voortman Steel Group is op zoek naar een Customer Service Manager

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Customer Service Manager stuur jij de coördinatoren en teamleiders van ons Customer Service team aan (8 FTE). Een dynamische internationale rol waarbij jouw leidinggevende skills goed van pas komen. Samen met dit internationale team ga jij de uitdaging aan om het optimale te behalen voor de gestelde KPI’s op het gebied van klanttevredenheid, financiële resultaten, kwaliteit en een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering.


Onze betrokken customer service experts in de teams weten alles over onze staalbewerkingsmachines, (software)applicaties en bijbehorende onderdelen. Ze zijn uitstekend in het contact met de klant en het gezicht van Voortman. Jij bent in deze rol de overkoepelende rots in de branding voor de teams. Voor de echt uitdagende casussen heb je een een-tweetje met onze Service Operations Manager, aan wie je ook rapporteert. 


Onze afdeling Customer Service is verdeeld in de disciplines Support, Maintenance en Service. Je bent verantwoordelijk voor de omzet en marge van alle activiteiten binnen de Customer Service bij Voortman. Een mooie uitdaging, want we groeien als organisatie en we staan bekend om onze uitstekende service. Ons team is volop in bloei, we bieden jou de kans dit nog verder uit te bouwen. 


Jouw speerpunten in deze rol:


 • Dagelijkse operationele aansturing van coördinatoren en teamleiders en indirect aan hun teams.
 • Je neemt het voortouw in het doorvoeren van verbeteringen, processen en kennisborging in de operationele organisatie.
 • Verantwoordelijk voor de omzet en marge van alle activiteiten binnen Customer Service.
 • Actief uitdragen van het HR beleid en proactief sturen hierop. 


Functievereisten

 • Een hbo of wo-opleiding in technische/bedrijfskundige richting.
 • Relevante werkervaring in een (internationale) leidinggevende rol.
 • Affiniteit met techniek.
 • Een goed ontwikkeld gevoel voor klantrelaties.
 • Je bent gewend om met KPI’s te werken, en weet hoe je optimale output kunt genereren.
 • Goed kunnen communiceren in het Engels.
 • Je bent organisatorisch sterk en in staat om beslissingen te nemen.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar.


Daarnaast bieden we:


 • Een goed salaris en maar liefst 40 vakantiedagen
 • Optimale werktijden voor een goede werk-privé balans
 • Iedere dag gratis vers fruit
 • Veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen
 • Bruisende activiteiten – het hele jaar door!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

De Voortman Steel Group bestaat uit twee innovatieve en internationaal opererende ondernemingen, actief op verschillende markten. Waar nodig versterken deze elkaar en delen ze marktkennis om het productieproces constant te kunnen verbeteren. Voortman Steel Machinery houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen en produceren van CNC-gestuurde staalbewerkingssystemen. Voortman Steel Construction realiseert staalconstructies met uiteenlopende toepassingen, levert en monteert dak- en wandbeplating en verzorgt de turnkey bouw van bedrijfspanden. Twee divisies met verschillende producten, processen en collega’s. Hierdoor bieden wij een grote diversiteit aan functies en veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze organisaties. Daarnaast is er sprake van één grote gemene deler: Voortman is een jonge organisatie met een informele cultuur en een continue focus op groei en innovatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rijssen, Overijssel. Maar met ruim 500 collega’s zijn we werkzaam over de hele wereld. Allemaal ervaren wij een organisatie met open communicatie, korte lijnen en een hoge betrokkenheid van directie en collega’s door een hechte multidisciplinaire samenwerking. Op deze manier werken wij elke dag met trots, passie en plezier voor onze klanten en opdrachtgevers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000