Travel Assistant

Voortman Steel Group is op zoek naar een Travel Assistant. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ons Travel Team zorgt ervoor dat onze collega’s zorgeloos overal ter wereld kunnen werken. Zij regelen de zakenreizen tot in de puntjes en doen dat voor zowel monteurs als voor collega’s van andere afdelingen. Omdat Voortman groeit en we graag wereldwijd willen blijven groeien, zijn we op zoek naar een Travel Assistent die energie krijgt van het regelen van (zaken)reizen.


Achter de schermen regel je van alles: het boeken van vluchten, vervoer en overnachtingen, verzorgen van reisdocumenten en andere voorbereidingen zodat jouw (internationale) collega’s zorgeloos op pad kunnen. Je bent op de hoogte van actuele reisadviezen, houdt je collega's op de hoogte over de planning en eventuele wijzigingen en verwerkt de administratie. Kortom; jij vindt het leuk om alles tot in de puntjes te regelen.


Als Travel Assistant ben je onderdeel van een team van drie andere collega’s. Binnen het team heeft iedereen eigen verantwoordelijkheden en is iedereen flexibel. Jullie werken samen aan één doel; het ontzorgen van collega’s voor- en tijdens hun reizen. De vaste werkdagen zijn bij voorkeur maandag, donderdag en vrijdag. Mocht je vier dagen willen werken, dan bepalen we de vierde werkdag samen.


Wat ga je doen?

 • Organiseren van reizen voor (internationale) collega’s.
 • Altijd up-to-date zijn en jouw reizigers voorzien van informatie
 • Je verwerkt de bijkomende administratie en voert de nodige controles uit.

Functievereisten

 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van een andere taal is mooi meegenomen.
 • Ervaring met het organiseren en boeken van vliegreizen. Ervaring met het boekingssysteem Cytric is een pre.
 • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.
 • Je bent iemand die graag in teamverband werkt, maar ook zelfstandig goed uit de voeten kan.
 • Je bent representatief, neemt graag initiatief, stressbestendig en werkt oplossingsgericht.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • Een veelzijdige functie met een regionaal en internationaal karakter.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken we bij de Voortman Steel Group. We zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar we met passie werken aan de mooiste machines. Waar we meedenken met de klant en samen zorgen voor een optimaal resultaat. Waar we verantwoordelijkheid voelen voor ons werk en waar ondernemerschap de boventoon voert. Waar we jongeren de kansen en ondersteuning bieden die ze nodig hebben het vak te leren. Bij Voortman Steel Group staan we met beide benen op de grond, met onze blik gericht op de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000