Lader

Voortman Steel Group is op zoek naar een Lader. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Lader bij Voortman ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het laden van zeecontainers waarin wij onze machines en transportsystemen vervoeren. Je zal hierbij grotendeels gebruik maken van de hijskraan, maar je zult ook meewerken aan het insealen van de artikelen voor verzending. Ook zul je tussendoor gaan meehelpen met het demonteren van machines.


Je komt te werken in een hecht team waar hard gewerkt wordt, maar waar gezelligheid de boventoon voert. Er worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd, zowel tijdens werktijd als daarbuiten. We kennen elkaars kracht en weten elkaar dan ook goed te vinden als dat nodig is.


Wat ga je doen?

 • Je werkt mee aan het laden van onze machines en transportsystemen in zeecontainers. Dit betreft vooral kraanwerk.
 • Je zorgt ervoor dat artikelen verzendklaar gemaakt worden.
 • Je demonteert machines zo nodig zodat deze in de zeecontainers passen.


Heb jij geen ervaring in een soortgelijke functie, maar ben je wel technisch en/of logistiek onderlegd? Geen probleem, dan leiden wij jou op.

Functievereisten

 • Je bent een echte aanpakker en niet bang voor fysiek zwaar werk.
 • Je krijgt energie van het groot materiaal en wilt er graag meewerken.
 • Je bent in het bezit van een VCA en kraan certificaat of bereid deze te behalen voor start.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van ieder van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris
 • 40 vakantiedagen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Gezellige personeelsactiviteiten

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Voortman Steel Machinery produceert, installeert en onderhoudt machines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. En dat voor klanten over de hele wereld. Daarin is onze logistieke afdeling is een belangrijke schakel. Zij zorgen ervoor dat onze afdeling Assembly op tijd bevoorraad wordt met de juiste onderdelen en dat onze Field Service Engineers met de juiste middelen op pad gaan naar onze klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000