Project coördinator/ werkvoorbereider

Voortman Steel Group is op zoek naar een Project coördinator/ werkvoorbereider. Bekijk deze vacature voor meer informatie. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Project Coördinator ben je onderdeel van onze afdeling Project Management. Deze bestaat uit meerdere Project Managers en Project Coördinatoren. Je werkt intensief samen en bent samen verantwoordelijk voor het behaalde resultaat. Je bereidt projecten voor, ziet erop toe dat binnen de processen alle stappen worden uitgevoerd en bent daarmee van begin tot eind betrokken. Bij elk project werk je vanuit een projectteam; een team dat elkaar aanvult als het gaat om kennis en competenties en dat gewend is om verder te kijken dan zijn eigen straatje. Samen streef je naar het beste eindresultaat door elkaar te steunen en elkaar aan te spreken op zaken die beter kunnen. Dit doen we op een positieve manier. Een optimaal resultaat voor de klant én voor Voortman; voor minder doen we het niet. Is jouw project succesvol afgerond? Dan vieren we dat samen. Want ook dat vinden we belangrijk bij Voortman.


We houden ons dagelijks bezig met de meest uitdagende (inter)nationale projecten in staal. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij het project van ontwerp tot en met realisatie. Bij deze projecten ben jij verantwoordelijk voor de afstemming met de opdrachtgever, geef je advies en ondersteuning, bewaak je samen de projectplanning, breng je financiële consequenties in beeld en deel je deze met onze klanten. Dat betekent veel en snel schakelen omdat je dagelijks aan meerdere projecten werkt. Verder geef je als Project Coördinator input voor verkooptrajecten, engineering en prijsvorming bij calculatie. Ook beheers je onze processen, waarbij je eventuele afwijkingen snel signaleert en er voor zorgt dat de processen worden verbeterd als dat nodig is.  


Wat ga je doen?

 • Je bewaakt de door jou opgezette planning, signaleert afwijkingen en stemt dit verder af met de betrokkenen binnen het projectteam en/of de opdrachtgever.
 • Je stemt projectzaken af met de opdrachtgever door het bijwonen van bouwvergaderingen, je legt de gemaakte afspraken vast en je coördineert de activiteiten die hieruit voortkomen.
 • Je richt je op een scherpe kostenbewaking en stemt bij afwijkingen de financiële consequenties af met de opdrachtgever.
 • Je levert input bij verkooptrajecten, engineering en calculatie.
 • Je bewaakt en verbetert de interne processen.

Functievereisten

 • Je hebt een relevante MBO4 opleiding met een aantal jaren werkervaring òf je bent een startende HBO-er met een relevante opleiding; denk hierbij aan Bouwkunde, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
 • Je bent een team-speler, ziet de bouwplaats voor je, neemt initiatief en communiceert vaardig en daadkrachtig.
 • Je bent analytisch, resultaat- en oplossingsgericht.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Ervaring met applicaties als Microsoft Projects, Tekla (BIMsight), Solibri en BIM is een pre. Heb je dat niet, dan zorgen we ervoor dat je deze kennis opdoet in de praktijk.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als we die gevonden hebben, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000