Marketing Campaign Leader

Voortman Steel Group is op zoek naar een Marketing Campaign Leader

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Bij Voortman Steel Machinery werken we continu aan het verbeteren van onze internationale naamsbekendheid. Dit doen we door middel van always-on marketing programma’s waarbij onze doelgroepen op het juiste moment de juiste informatie krijgen. Hiervoor zijn we op zoek naar een Campaign Leader. In deze rol krijg je veel vrijheid voor het invullen van de functie. Je beheert zelf de planning en bedenkt en maakt samen met ons in-house team van collega’s die verantwoordelijk zijn voor Business Development, Product Management en Content Marketing, de beste campagnes.


Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de planning en de uitvoering van volledig geïntegreerde wereldwijde marketing campagnes.
 • Coördineren van het campagneontwikkelingsproces ‘end-to-end’, bijvoorbeeld waarborgen van de kwaliteit van de contentoutput. Aanpassen van slecht presterende content en/of kanalen. Delen van best practices over alle markten. Nemen van initiatief voor het opzetten van (online) bijeenkomsten, maar ook met nieuwe initiatieven komen zoals workshops of performancesessies.
 • Hands-on meewerken aan de creatie van de campagnes, d.m.v. het schrijven van onderdelen van een campagne of het structureren van de campagnes aan de hand van klantinzichten.
 • Volgen en analyseren van marktontwikkelingen, o.a. t.b.v. het bepalen van de juiste communicatieboodschap en het kiezen van effectieve communicatiekanalen.
 • De benodigde input haal je proactief op bij collega’s van onder andere business development, product management en sales.
 • Je werkt op het gebied van visuals en design nauw samen met ons in-house Content Marketing Team om samen het verhaal goed neer te zetten.

Functievereisten

 • Een relevante marketing opleiding (bijvoorbeeld: creative business, commerciële economie, international business administration of vergelijkbaar).
 • Een goede beheersing van de Engelse taal, in verband met het internationale karakter van onze organisatie.
 • Een aantal jaren ervaring met campagne planning B2B technische en internationale organisatie, waardoor je ervoor kunt zorgen dat je samen met je collega’s je eigen gestelde deadlines haalt.
 • Ervaring binnen een B2B marketing omgeving waar technische oplossingen aangeboden worden
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent ondernemend, communicatief en leergierig.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. Daarnaast bieden we onder andere:

 • Een goed salaris
 • 40 vakantiedagen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Gezellige personeelsactiviteiten

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000