Allround Marketeer

Voortman Steel Group is op zoek naar een Allround Marketeer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Voortman Design and Build ontwerpt en realiseert kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige bedrijfspanden. Van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of fabriek; bij ons komen de meest uiteenlopende projecten voorbij. Voortman Design and Build is onderdeel van Voortman Steel Group en bestaat uit een jonge, energieke groep mensen die zich iedere dag weer 100% inzet om voor onze klanten hun ideale bedrijfspand te realiseren. Om onze doelgroep met de juiste boodschap te bereiken en om onze mooie projecten verder uit te lichten, zijn wij op zoek naar een Allround Marketeer. In deze uitdagende en allround functie, binnen onze snelgroeiende (nieuwe) organisatie, is geen dag hetzelfde! Als ontwerpende bouwer van bedrijfsruimtes willen we ons team versterken met een Allround Marketeer. Jij zet op zowel on- als offline marketingvlak alles professioneel neer. Voor het gehele bedrijf natuurlijk, want de professionele uitstraling geldt voor alles en iedereen.


Als Allround Marketeer ben jij actief bezig met het creëren, vormgeven en bewerken van content zoals email-campagnes, presentaties, social media, webpagina’s en andere huisstijldragers. Samen met Sales ben je binnen Voortman Design and Build betrokken bij alle vormen van communicatie vanaf idee, ontwikkeling, livegang, analyse tot optimalisatie. Jij levert voor Voortman Design and Build de creatieve input en stemt dit af met je marketing collega’s van zusterbedrijven. Samen werken we aan een sterke Corporate Branding. Binnen Voortman Steel Group doen we graag zoveel mogelijk in huis en bij nieuwe ideeën werk je nauw samen met marketing specialisten op gebied van fotografie, video, grafisch design, content en digital marketing. Daarnaast denk je ook mee over de strategische positionering van Voortman Design and Build, interne communicatie en de verdere ontwikkeling van onze digitale kanalen. Hiervoor draag je nieuwe ideeën aan die je vervolgens ook mag uitwerken, uiteraard passend binnen de huisstijl en marketing planning van Voortman Steel Group.


Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt Sales bij het profileren van Voortman Design and Build.
 • Je denkt mee over een goede marketingstrategie, maar de uitvoering hiervan doe je grotendeels zelf.
 • Je creëert content voor de nog te nieuw bouwen website in het CMS Craft.
 • Je bedenkt, creëert en analyseert zelf de campagnes en nieuwsbrieven in onze marketing automation tool (ActiveCampaign) en LinkedIn Campaign Manager.
 • Je beheert en onderhoud de social media kanalen van Voortman Design and Build.
 • Je stemt je marketing activiteiten en planning af met je marketing collega’s binnen de Voortman Steel Group.
 • Je creëert advertenties en huisstijldragers passend binnen onze Corporate Identity.
 • Je maakt foto's op onze bouwlocaties en bewerkt deze, zodat ze geschikt zijn voor verschillende marketingdoeleinden.
 • Je blijft op de hoogte van trends en ontwikkelingen van de constant veranderende digitale wereld.

Functievereisten

 • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring op het gebied van marketing.
 • Een relevante opleiding die raakvlakken heeft met marketing, bijvoorbeeld: Creative Business, Commerciële Economie, International Business Administration of vergelijkbaar.
 • Je hebt (basis)kennis van de gebruikelijke marketingtools, zoals HTML, CSS, Adobe, SEA, SEO etc.
 • Je bent ondernemend, communicatief, leergierig en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met B2B marketing.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • thuiswerk mogelijkheden.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Binnen Voortman Design and Build ontwerpen en realiseren we waardevol bedrijfsvastgoed. Van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of betonfabriek. Casco of turnkey, met een staal of hybride constructie als basis. Het realiseren van kwalitatief hoogwaardig en toekomstgericht bedrijfsvastgoed, dat is waar we voor staan!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Design and Build. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000