Digital marketeer employer branding

Voortman Steel Group is op zoek naar een Digital marketeer employer branding.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken we bij de Voortman Steel Group. We zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar we met passie werken aan de mooiste staalconstructies en machines. Waar we meedenken met de klant en samen zorgen voor een optimaal resultaat. Waar we verantwoordelijkheid voelen voor ons werk en waar ondernemerschap de boventoon voert. Waar we jongeren de kansen en ondersteuning bieden die ze nodig hebben het vak te leren. Bij Voortman Steel Group staan we met beide benen op de grond, met onze blik gericht op de toekomst.


  • Je beheert en ontwikkelt de werkenbij-website samen met onze collega’s van marketing;
  • Je stelt recruitmentcampagnes op en beheert, analyseert en monitort de campagnes met behulp van onze marketing automation en analytics tools, zodat we een maximaal resultaat kunnen behalen;
  • Je houdt je bezig met SEO en SEA;
  • Je beheert en onderhoud onze social mediakanalen en blijft op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van Digital Marketing;
  • Je ontwikkelt campagnes voor de diverse online kanalen waaronder de werkenbij-website en onze socials;
  • Je denkt actief mee over onze employer branding strategie en adviseert over nieuw in te zetten technieken en kanalen voor recruitment marketing.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Onze organisatie is volop in ontwikkeling en we hebben de ambitie om verder te groeien. Het neerzetten van een sterk Employer Brand en het vinden en binden van de juiste mensen aan onze organisatie, is voor onze organisatie een belangrijke pijler. Samen met de Arbeidsmarkt communicatieadviseur zorg jij voor ons Employer Brand en het digitaal uitdragen daar van. Er valt voor ons nog ontzettend veel te ontdekken op het gebied van Recruitment Marketing. Een mooie uitdaging waar je als Digital Marketeer Employer Branding een belangrijke bijdrage aan levert. Er is veel vrijheid en ruimte om mee te denken en te bepalen welke technieken en kanalen er ingezet kunnen gaan worden.


Als Digital Marketeer Employer Branding ben jij de specialist op het gebied van online recruitment marketing en de techniek daarachter samen met je collega Arbeidsmarkt communicatieadviseur vorm jij een duo om ons werkgeversmerk verder te versterken en onder de aandacht te brengen bij de doelgroepen. Voor jou zal de focus liggen op recruitment marketing. Je zult je voornamelijk bezig houden met het maken en bijsturen van de campagnes op de verschillende digitale kanalen. Om de campagnes optimaal in te zetten ga je je verdiepen in de techniek, de candidate journey en ga je de persona’s updaten. Je stelt vervolgens campagnes op, monitort ze en stuurt ze tijdig bij om het maximale resultaat te behalen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000