Software tester cloud

Voortman is op zoek naar een Software tester cloud.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

 • Je voert software testen uit voor nieuwe functionaliteiten van onze cloud-based applicatie.
 • Je stelt testplannen op, voert de testen uit en identificeert fouten. Dit bespreek je met functioneel analisten en software developers, zodat zij jouw resultaten kunnen verwerken.
 • Je neemt deel aan refinements om de te bouwen features te begrijpen en aan te scherpen.
 • Je bent continue bezig om samen met de QA-lead en anderen om ons development- en testproces te verbeteren.

Functievereisten

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en werkervaring als Software Tester, Software Test Engineer of vergelijkbaar.
 • Je hebt ervaring met (geautomatiseerde) testsystemen en bent in staat om zelfstandig requirements te analyseren en testplannen te ontwikkelen.
 • Je hebt ervaring met Agile / Scrum.
 • Je toont veel initiatief en je bent te omschrijven als een oplossingsgericht, ondernemend en pragmatisch persoon.
 • Een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van eenieder van ons.


 • 40 vakantiedagen.
 • Interne doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Werken met moderne technieken.
 • Veel afwisseling in werkzaamheden wat je uitvoert.
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Bij Voortman Steel Machinery ontwikkelen we niet alleen innovatieve machines voor de staalverwerkende industrie. Ook ontwikkelen we hoogwaardige cloud-based BIM & MRP/MES-applicaties. Onze missie hierbij is om onze klanten de beste digitale oplossingen te bieden die hun efficiëntie en prestaties verbeteren. Onze software zorgt er onder andere voor dat de werkvoorbereiding van klanten wereldwijd grotendeels geautomatiseerd kan worden. Onze multi-disciplinaire teams gebruiken de laatste technologieën en processen om onze cloud applicaties via de principes van continuous deployment verder te ontwikkelen. Deze teams zijn end-to-end verantwoordelijk voor de features en de kwaliteit van de modules waar ze aan werken. Voor een van onze teams zijn wij op zoek naar een Software Tester. Het team werkt aan een nieuwe module, waardoor jij veel vrijheid hebt om deze functie vorm te geven. Daarnaast ben je bent betrokken bij het ontwikkelen en verbeteren van testmethoden en procedures en werk je nauw samen met je collega’s in Nederland en Engeland.  


Als Software Tester ben je de Quality Assurance van het team en ben je verantwoordelijk voor het testen van nieuwe features van de applicatie. Jij houdt je bezig met het opstellen en het uitvoeren van de testplannen. Bij het bedenken en opzetten van je testaanpak krijg je veel vrijheid. Met het uitvoeren van de testen toon je de effecten van gemaakte wijzigingen aan, die je meet aan de hand van vooraf vastgestelde requirements, productrisico’s en acceptatiecriteria. Je identificeert eventuele fouten in de software en dit koppel je terug aan de developers, functioneel analisten en andere belanghebbenden. Zo zorg je er samen met je collega’s voor dat de applicatie wereldwijd op ieder moment naar tevredenheid gebruikt kan worden. Ook werk je nauw samen met de Quality Assurance Lead en de andere Software Testers om ons testproces continue te verbeteren, zodat we steeds sneller goede en stabiele uitbreidingen aan onze klanten kunnen leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000