Front-end developer cloud

Voortman Steel Machinery is op zoek naar een Front-end Developer Cloud

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Bij Voortman Steel Machinery ontwikkelen en bouwen we innovatieve machines en productielijnen voor de staalverwerkende industrie. Ook alle bijbehorende software wordt in-house ontwikkeld. Zo hebben we een cloud-based applicatie ontwikkelt waarmee we informatie van al onze, wereldwijd geïnstalleerde, machines en productielijnen realtime verzamelen. Dit doen we door gebruik te maken van het AWS IoT platform. Met dit online platform en de bijbehorende applicatie krijgen onze klanten en operators realtime informatie, waarmee onder andere stilstand van de machines kan worden voorkomen en daardoor de productie efficiënter wordt. Het Agile / Scrum team werkt volgens continuous deployment principes en maakt gebruik van state-of-the-art technieken als serverless, docker, kubernetes, A/B testing en web analytics tools. Ter uitbreiding van dit team zijn we op zoek naar een Front-end Developer.

Als Front-end Developer ben je betrokken bij de ontwikkeling van een nieuwe applicatie. Hierdoor heb jij veel vrijheid om de front-end goed neer te zetten. Samen met je team zorg jij er voor dat deze applicatie zeer gebruiksvriendelijk is voor de verschillende gebruikers. Jij focust je hierbij op front-end ontwikkeling waarbij je gebruikt maakt van Angular. Om de applicatie ook voor mobiel beschikbaar te stellen maak je ook gebruik van Ionic. Als Front-end Developer ben je niet alleen maar code aan het schrijven, maar denk je ook op conceptueel mee over nieuwe features. Daarnaast denk je, waar mogelijk, mee over structuur, architectuur en te gebruiken tools en frameworks.

  • Als Front-end Developer ontwikkel je samen met andere software engineers aan onze cloud applicatie en focust daarbij op de front-end, die in Angular is gebouwd.
  • Je maakt ook gebruik van Ionic om onze applicatie via de App Stores als mobiele app beschikbaar te stellen.
  • Je denkt en werkt mee om onze cloud applicatie gebruiksvriendelijk te maken.
  • Je bent goed in staat om op conceptueel niveau mee te sparren met de rest van team over hoe nieuwe features geïmplementeerd gaan worden.
  • Je maakt keuzes over de structuur, architectuur, tools en frameworks en bent in staat deze duidelijk uit te leggen aan andere software developers en architecten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000