Sales Support Engineer

Voortman Steel Group is op zoek naar een Sales Support Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Als Sales Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de internationale Sales Managers door het opstellen van correcte offertes, opdrachtbevestigingen, calculaties, technische tekeningen en tijds/capaciteitsberekeningen tijdens het verkooptraject van onze machines.


Kortom, ben jij geïnteresseerd om samen met jouw collega’s de klant te ondersteunen tijdens het verkooptraject? Dan ontmoeten we je graag!


Wat ga je doen?

  • Ontwerpen van een technische oplossing op basis van input van de Sales Managers en de klant;
  • Analyseren van de aanvraag op kansen en risico's waarbij je rekening houdt met financiën, techniek en organisatie;
  • Verwerken van de technische oplossing en offerte in het systeem;
  • Overdragen van verkochte projecten aan de interne organisatie.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000