Sales Enablement Specialist

Voortman Steel Group is op zoek naar een Sales Enablement Specialist. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

We zijn bij Voortman Steel Machinery altijd op zoek zijn naar nieuwe oplossingen voor onze klanten, waardoor ons productportfolio continu in ontwikkeling is. Als Sales Enablement Specialist ben je een belangrijke schakel binnen het salesproces. Jij zorgt ervoor dat ons salesteam op de hoogte blijft van alle ins en outs van nieuwe producten en oplossingen. Zo kunnen zij onze (potentiële) klanten van de juiste informatie voorzien. Want een succesvol salesteam is allereerst een betrouwbare kennispartner voor zijn klanten.


Kortom: vind jij het leuk om je te verdiepen in de nieuwste technologie op machinegebied en weet je hiermee in te spelen op de informatiebehoefte van onze klant? Dan is dit de rol voor jou! Tegelijkertijd is dit een mooie opstap naar een rol als Sales Manager of Product Manager.


Wat ga je doen?

 • Je verdiept je in onze machines, software en services portfolio zodat je altijd de juiste informatie paraat hebt;
 • Je structureert de content in onze salestool Showpad en vult deze aan, zodat onze (internationale) Sales Managers het juiste verkoopmateriaal beschikbaar hebben. Je verzamelt de benodigde input proactief bij je collega’s van onder andere Sales, Marketing en Product Management;
 • Je beheert de applicatie Showpad en je ondersteunt het salesteam bij het gebruik van deze en andere sales tools, zodat we hier het maximale resultaat uit halen;
 • Je analyseert het verkoopproces en weet aan welke informatie de klant behoefte heeft in de verschillende fasen van het aankoopproces (de customer journey).

Functievereisten

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van BK5, Technische Bedrijfskunde of een vergelijkbare technisch commerciële opleiding;
 • Je bent creatief, proactief en ondernemend;
 • Je kunt goed communiceren en je weet de informatiebehoefte duidelijk te formuleren;
 • Je helpt graag anderen om zo samen een maximaal resultaat neer te zetten;
 • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000