Copywriter

Voortman Steel Group is op zoek naar een Copywriter. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als Copywriter verdiep jij je in de verschillende internationale doelgroepen van Voortman Steel Machinery. Je maakt op basis hiervan de vertaalslag naar de boodschap voor de verschillende communicatiekanalen. Dit doe je samen met collega’s die verantwoordelijk zijn voor Business Development en je Marketing collega’s. Je krijgt veel vrijheid om op zoek te gaan naar relevante en vooral vernieuwende content en kanalen waarop we dit kunnen delen. De content moet inspelen op de beleving van onze doelgroepen en zorgen voor herkenning. Jij beschrijft welke oplossingen wij aanbieden en welke mogelijkheden deze bieden voor onze doelgroepen.


  • Je schrijft pakkende teksten en creëert een constante publicatiestroom (testimonials, persberichten, kennisartikelen, nieuwsbrieven, brochures, etc.) waardoor er iedere maand actuele content is om de lezer te informeren en activeren;
  • De benodigde input haal je proactief op bij collega’s van onder andere sales -en product management. Daarnaast ga je ook onze internationale klanten interviewen;
  • Je werkt nauw samen met onze Campaign Leaders en Visual Designers om samen het verhaal goed neer te zetten;
  • Samen met collega’s ga je op zoek naar een goede manier hoe je de content op de juiste manier gaat verwoorden;

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000