Heftruck-/ Zijladerchauffeur

Voortman Steel Group is op zoek naar een Heftruck-/ Zijladerchauffeur. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

 • Je bent verantwoordelijk voor intern transport en de opslag van producten en halffabricaten.
 • Je bent continu bezig met het laden en lossen van staal en staalconstructies.
 • Je voert overige voorkomende logistieke werkzaamheden uit en je houdt de opslaglocaties voor binnengekomen voorraad en uitgaande producten en materialen netjes.

Functievereisten

 • Ervaring als heftruck- of zijlader chauffeur is niet vereist, maar wel mooi meegenomen.
 • Je bent in het bezit van een geldig heftruck- en zijladercertificaat, VCA-basis en Veilig Hijsen. Heb je een van deze certificaten nog niet, maar ben je wel bereidt om deze te halen? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie.
 • Je bent gemotiveerd, werkt graag in een team en weet van aanpakken.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van eenieder van ons.

 • 40 vakantiedagen
 • Interne doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Werken met moderne techniek
 • Veel afwisseling in werkzaamheden wat je uitvoert
 • Gezellige personeelsactiviteiten

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.


Welkom in ons team

Jaarlijks verlaten duizenden tonnages staal onze nette en moderne productielocatie bij Voortman Steel Construction. Onze productiehal is ingericht met een volledig geautomatiseerd machinepark van ons zusterbedrijf Voortman Steel Machinery. Zodra het staal de machinelijn afrolt en gezaagd, geboord, geraveeld of gemarkeerd is, wordt het naar de laswerkplek gebracht.


Als Zijlader chauffeur ben jij er verantwoordelijk voor het interne transport en de opslag van producten en halffabricaten. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op de juist tijd bij de juiste machines, werkplekken, opleggers of opslag aanwezig zijn. Zo zorg je er samen met je collega’s voor dat het interne transport zo goed mogelijk verloopt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000