Installation Engineer

Voortman Steel Group is op zoek naar een Installation Engineer. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-10-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Een machinelijn vanaf nul opbouwen, dat is wat we als installatieteam doen. Het begint met een (gedeeltelijk) lege hal en met een aantal containers met één of meer machines. De machines gaan we installeren aan de hand van een lay-out en we stellen ze nauwkeurig af. Samen zorgen we ervoor dat de machine of machinelijn vorm krijgt. Als dat gelukt is, meestal na zo’n drie weken op locatie, dragen we de werkzaamheden over naar de Commissioning Engineer en gaan we met een voldaan gevoel weer naar huis.


Als Internationaal Monteur ben je flexibel en houd je van veranderingen: je reist veel en verblijft in hotels, je werkt op locatie bij onze klanten en komt zo in aanraking met verschillende culturen. Onze opdrachtgevers zijn erg divers: van multinationals tot boeren, van Amerika tot Australië. Je gaat altijd goed voorbereid op reis en we zorgen ervoor dat alles van a tot z voor je geregeld is: van de transfer en je vliegticket tot aan het hotel en de eventuele huurauto. Uiteraard zorgen we ook voor goed gereedschap. Vaak ben je na een klus een week thuis, voordat je weer doorgaat naar het volgende project.


Ons team van Internationale Monteurs bestaat uit avonturiers die graag de handen uit de mouwen steken. We zijn allemaal vakmannen in hart en nieren. Wij kennen onze machines en bijbehorende onderdelen door en door. Bovendien zijn we het gezicht van Voortman! We werken met verschillende nationaliteiten samen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We weten elkaar te vinden als we tegen problemen aan lopen, zo leren we van elkaar.


Wat ga je doen?

  • Je zorgt samen met je collega’s voor het plaatsen en aansluiten van de machines op locatie bij de klant. Je levert de machine(lijn) zo op, dat onze Commissioning Engineers direct aan de slag kunnen met het inbedrijfstellen.
  • Je houdt je collega’s en de klant op de hoogte van de status van je werkzaamheden. 
  • Je denkt mee met de klant en kijkt hoe we het installatieproces nog verder kunnen verbeteren.
  • Je streeft altijd naar het best mogelijke resultaat voor de klant. 

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000