Site Supervisor Installation

Voortman Steel Group is op zoek naar een Site Supervisor Installation. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Een machinelijn vanaf nul opbouwen, dat is wat we als installatieteam doen. Het begint met een (gedeeltelijk) lege hal en met een aantal containers met één of meer machines. De machines gaan we installeren aan de hand van een lay-out en we stellen ze nauwkeurig af. Samen zorgen we ervoor dat de machine of machinelijn vorm krijgt. Als dat gelukt is, meestal na zo’n drie weken op locatie, dragen we de werkzaamheden over naar de Commissioning Engineer en gaan we met een voldaan gevoel weer naar huis.


Als Site Supervisor ben je tijdens de installatie van de machine(lijn) het aanspreekpunt voor de klant. Je bewaakt de planning en de voortgang en je houdt je collega’s op kantoor hiervan op de hoogte. Bij de meeste projecten zul je dit doen in de rol van meewerkend voorman en steek je ook zelf de handen uit de mouwen. Bij grotere projecten kan het voorkomen dat je je vooral bezighoudt met de coördinatie en aansturing van het project.


Ons team van Installation Engineers bestaat uit vakmannen die onze machines en bijbehorende onderdelen door en door kennen. Bovendien zijn ze het gezicht van Voortman! We werken met verschillende nationaliteiten samen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We weten elkaar te vinden als we tegen problemen aan lopen, zo leren we van elkaar. Onze opdrachtgevers zijn erg divers en bevinden zich over de hele wereld. We zorgen ervoor dat je met je team altijd goed voorbereid op reis gaat en dat alles van a tot z geregeld is. Uiteraard zorgen we ook voor goed gereedschap. Vaak ben je na een klus een week thuis, voordat je weer doorgaat naar het volgende project.


Wat ga je doen?

 • Je zorgt samen met je collega’s voor het plaatsen en aansluiten van de machines op locatie bij de klant. Jullie leveren de machine(lijn) zo op, dat onze Commissioning
 • Engineers direct aan de slag kunnen met het inbedrijfstellen.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je bewaakt de planning en voortgang van de installatie.
 • Je houdt de klant en je collega’s op de hoogte van de status van de werkzaamheden.
 • Bij de meeste projecten werk je zelf mee; bij grotere projecten houd je je vooral bezig met de planning en coördinatie van de werkzaamheden.
 • Je denkt mee met de klant en kijkt hoe we het installatieproces nog verder kunnen verbeteren.
 • Je streeft samen met je team altijd naar het best mogelijke resultaat voor de klant.

Functievereisten

 • Mbo-werk- en denkniveau en relevante werkervaring in de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek of vergelijkbaar.
 • Bij grotere projecten neem je een coördinerende rol op je en stuur je het team aan.
 • Je bent een avonturier die graag iets van de wereld ziet en langere periodes van huis wil zijn. In deze functie ben je vaak drie weken van huis, waarna je een week vrij bent.
 • Je hebt een passie voor techniek en je vindt het leuk om zowel mechanisch als elektrisch bezig te zijn.
 • Je bent gedisciplineerd, klantgericht en flexibel. Je houdt het overzicht en kunt onverwachte situaties goed overzien en inschatten.
 • Vanwege het internationale karakter van het werk is het een must dat je Engels spreekt.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris
 • 40 vakantiedagen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Gezellige personeelsactiviteiten

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000