Uitvoerder Voortman Design and Build

Voortman Steel Group is op zoek naar een Uitvoerder Voortman Design and Build. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-7-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Taken

  • Je geeft leiding aan de medewerkers op de bouwplaats en bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het werk.
  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de bouwplaats en je ziet toe op de kwaliteit, planning en kosten van het project.
  • Je bent het aanspreekpunt van onze klant en je begeleidt hem door het bouwproces.
  • Je verzorgt de bijbehorende projectadministratie en correspondentie naar de betrokken bouwpartijen en toeleveranciers.
  • Je signaleert tijdig stagneringen of moeilijkheden in de uitvoering en zorgt in overleg met de projectleider en/of werkvoorbereider voor een passende oplossing.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Binnen Voortman Design and Build ontwerpen en realiseren we waardevol bedrijfsvastgoed. Van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of betonfabriek. Casco of turnkey, met een staal of hybride constructie als basis. Het realiseren van kwalitatief hoogwaardig en toekomstgericht bedrijfsvastgoed, dat is waar we voor staan!


Team

Van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of betonfabriek: bij Voortman Design and Build komen de meest uiteenlopende projecten voorbij. Al deze projecten hebben een staalconstructie als basis. Met een jonge, energieke groep mensen realiseren we voor onze klanten het bedrijfspand dat aan al hun wensen voldoet.


Wij regelen alles, van de fundering tot en met de afbouw. Als Uitvoerder Design and Build heb je de dagelijkse leiding op de bouwplaats en ben je verantwoordelijk voor het team van medewerkers. Samen zorgen jullie voor een goede uitvoering van het project. Je bewaakt de veiligheid, kwaliteit en de voortgang op locatie. Je zorgt er samen met je collega's voor dat het bouwproces soepel verloopt, zodat onze klant hier geen omkijken naar heeft.


Je voorziet alle partijen die bij de bouw betrokken zijn van deskundig technisch en bouwkundig advies. Je hebt regelmatig contact met onze klant en begeleidt hem door het bouwproces. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bijbehorende projectadministratie en de correspondentie naar de verschillende bouwpartners.


Elke dag werken we met een enorme drive om van ieder project weer een succes te maken. Naast het harde werken vinden we het ook belangrijk dat we plezier hebben in ons werk en als team samenwerken. Bovendien krijg je bij ons volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000