Zaterdagmedewerker

Voortman Steel Group is op zoek naar een Zaterdagmedewerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-7-2022
Aantal uur
8
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wij zijn een jong en ondernemend bedrijf en bieden jongeren graag de kans om al vroeg in aanraking te komen met techniek. Ben je op zoek naar een bijbaantje en vind je het leuk om een kijkje in de keuken te nemen bij een technisch bedrijf? Op zaterdag hebben wij verschillende mogelijkheden. Hiervoor moet je wel minimaal 15 jaar zijn.


Wij zijn een jong en gedreven team, naast onze opleiding steken we op zaterdag graag de handen uit de mouwen en willen we wat leren. Onze interesses verschillen, van Mechatronica, tot Bouwkunde of Lassen. Maar ondanks dat hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: het vakmanschap waar we voor opgeleid worden in de praktijk leren!


JE WERKZAAMHEDEN

Schoonmaak

Wil je graag werkervaring op doen in een technische omgeving? Onze schoonmaakploeg zorgt ervoor dat alle werkplekken en machines er weer netjes uitzien. We starten ’s ochtends met het schoonmaken van de machines. Deze zijn de hele week in gebruik geweest voor de productie van staal. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de werkvloer er weer netjes uit ziet. We vegen de hele hal en ruimen alles op. Ook ondersteunen we bij het schoonmaken van onze spuiterij. Naast het schoonmaken voeren we ook andere werkzaamheden uit, zoals het laden en ontladen van onze lasrobot. Ook voorzien we gereedschappen van merknummer of kleur. Samen zorgen we ervoor dat onze collega’s op maandag weer in een schone omgeving starten met hun werkzaamheden!


Lassen

Wil je graag echt vakmanschap leren? Dan kun je bij ons op zaterdag leren lassen. Je leert tekening te lezen en onder begeleiding van een ervaren collega leer je een perfecte las leggen. Je werkt met moderne lasapparatuur, je leert hoe je een lasapparaat juist instelt en hiermee in verschillende posities kunt lassen. Wij lassen vakwerkspanten en staalconstructies, hier lever jij direct een bijdrage aan. We bieden je goede begeleiding en een mooie kans om het lassen onder de knie te krijgen.


Assemblage

We zoeken uitbreiding voor het Assemblage team op zaterdag! Vind je het leuk om aan machines te sleutelen en zie jij in jezelf een toekomstige Monteur Assemblage of  Field Service Engineer? Dan kun je op zaterdag alvast proeven aan het werken met machines. Zo leren we je tekeningen lezen en ondersteun je bij het assembleren van allerlei soorten machines en modules. Ontzettend leerzaam en afwisselend en je draagt direct bij aan ons eindproduct! Je wordt hierbij begeleid door een ervaren collega, die het echte vakmanschap bijbrengt. Ook werk je met goede gereedschappen.


Warehouse

Ook op het gebied van logistiek hebben we diverse werkzaamheden waar jij een bijdrage aan kan leveren. In onze verschillende fabrieken krijgen wij dagelijks veel goederen aangeleverd. Deze worden opgeslagen in ons magazijn. Je vult het magazijn aan met de juiste voorraad. Hiervoor controleer je de materialen, tel je deze en zorg je voor een juiste verwerking in ons geautomatiseerde systeem. Je zorgt voor de aanlevering van materialen en gereedschappen aan werkplekken. Ook vul je de servicebussen aan, zo zorg je ervoor dat de monteur weer alle benodigdheden aan boord heeft om zijn werk uit te kunnen voeren.


JE WERKDAG

Onze werkdag begint om 7:00 uur met een lekkere bak koffie. Om 7:15 uur beginnen we met een kort werkoverleg. Onze leermeester bespreekt dan met ons welk werk we uit mogen voeren, dit kan elke week weer anders zijn! Er wordt hard gewerkt, maar we hebben ook veel plezier met elkaar. Om 9:00 uur nemen we gezamenlijk pauze, onder het genot van een kop koffie en soep naar keuze is het even tijd voor wat ontspanning. Daarna steken we graag weer de handen uit de mouwen en om 12:00 uur eindigt de werkdag. We controleren samen met de leermeester ons werk nog even en ruimen dan de werkplek op, zodat jij of je collega de volgende keer start met een schone werkplek.


We sluiten de werkdag gezamenlijk af in de kantine. Teamgevoel vinden we namelijk erg belangrijk. We hebben nauw contact met elkaar en doen ons best om elkaar echt te leren kennen. In ons werk zijn we serieus, maar een beetje humor op z’n tijd; daar houden we van!


WAT GA JE DOEN?

  • Je komt te werken in een van de teams (schoonmaak, lassen, assemblage, warehouse).
  • Je werkt onder begeleiding van een ervaren collega.
  • Dat wat je op school leert, kun je bij ons in de praktijk brengen. Je krijgt de kans om ervaring op te doen in een technische omgeving.  

Functievereisten

  • Volg je een MBO of HBO opleiding richting Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek of ga je deze binnenkort volgen? Dan ben je van harte welkom.
  • Passie voor techniek, je steekt daarnaast graag de handen uit de mouwen.
  • Leergierige en gedreven jongeren, die graag het vak willen leren.

Aanbod

Als je op zaterdag bij ons komt werken, dan laten we je graag kennismaken met de techniek. Wij bieden je niet alleen een interessante werkplek, maar ook goede begeleiding van ervaren vakmannen. Zij leren je de fijne kneepjes van het vak! Daarnaast zorgen wij er ook voor dat je goede werkkleding ontvangt en met de juiste gereedschappen kunt werken.


Vind je techniek interessant, maar weet je nog niet zo goed welke richting het beste bij je past? Dan helpen wij je hier graag bij! Naast het werken op zaterdag kun je ook doordeweeks een kijkje nemen binnen verschillende afdelingen. Ook bieden wij je de mogelijkheid om je schoolopdrachten uit te voeren. Veel van onze zaterdagkrachten hebben het zo naar hun zin bij ons, dat we ze later terug zien als ze stage gaan lopen of als leerling bij ons aan de slag gaan! Dat zien wij graag! Je komt in een prettige, gezellige en informele werkomgeving met veel vrijheid. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je iedere zaterdag met plezier naar je werk gaat!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Gedreven door techniek, met aandacht voor de mensen die het doen; zo werken we bij de Voortman Steel Group. We zijn een mensenbedrijf waar iedereen de ruimte krijgt zichzelf te ontwikkelen. Waar we met passie werken aan de mooiste staalconstructies en machines. Waar we meedenken met de klant en samen zorgen voor een optimaal resultaat. Waar we verantwoordelijkheid voelen voor ons werk en waar ondernemerschap de boventoon voert. Waar we jongeren de kansen en ondersteuning bieden die ze nodig hebben het vak te leren. Bij Voortman Steel Group staan we met beide benen op de grond, met onze blik gericht op de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000