Bijbaan Business Development

Voortman Steel Machinery biedt een Bijbaan Business Development aan.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-7-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Van relatief kleine machine installaties tot complexe machinelijnen, bij Voortman Steel Machinery vinden wij dat iedere behoefte, wens of vraag van de klant ertoe doet. Door het verder opzetten en ontwikkelen van doordachte digitale campagnes, marketing automation en communicatie willen wij aangehaakt blijven bij de complete customer journey van onze (potentiële) klanten, waar ter wereld zij zich ook bevinden. Hiervoor is het van belang dat wij potentiële klanten in kaart brengen en vastleggen in onze systemen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste student.


In deze bijbaan ga jij potentiële klanten in verschillende landen in kaart brengen. Dit doe je door diverse bronnen te raadplegen. Uiteraard gebruik je Google, maar daarnaast onderzoek je ook welke bronnen je nog meer zou kunnen raadplegen. Bij het in kaart brengen van onze klanten segmenteer jij deze in verschillende doelgroepen. Je maakt de gegevens compleet en verwerkt de account data in onze systemen. Op basis van jouw data kunnen onze marketeers de doelgroep verder targetten en kunnen we onze verkoopcijfers verhogen.


Deze bijbaan kun je deels op kantoor en deels thuis uitvoeren. Je bent daardoor flexibel in dagen en tijden waarop je kunt werken. Ben jij student, heb je interesse in marketing of techniek en ben je op zoek naar een bijbaan waarin je relevante ervaring op kan doen? Neem dan contact met ons op.


WAT GA JE DOEN?

  • In kaart brengen van bedrijven binnen onze doelgroepen in verschillende landen
  • Segmenteren van potentiële klanten in verschillende doelgroepen
  • Invoeren, verwerken en controleren van klant data

Functievereisten

  • Je volgt een hbo opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie, (Technische) bedrijfskunde, Marketing, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar. Dit mag ook verdeeld over meerdere dagen
  • Je kunt goed overweg met Excel
  • Je kunt goed zelfstandig werken

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van eenieder van ons. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000