BIM Modelleur Design & Build

Voortman Design & Build zoekt een BIM Modelleur Design & Build. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

 • Je zet een BIM-model op vanaf schetsontwerp. Hierin neem je het ontwerp en de berekening van alle gebouwgebonden installaties mee.
 • Samen met de engineers bepaal je de bouwkundige details en werk je deze verder uit.
 • Je maakt op basis van het BIM-model werktekeningen voor de uitvoering van de bouw.
 • Je coördineert diverse BIM-modellen en procesinstallaties, waarbij je clashcontroles uitvoert. Dit doe je in nauw overleg met de projectleider.
 • Je onderhoudt contacten met opdrachtgever, ontwerper en leveranciers over de voortgang van het project.
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren en standaardiseren van BIM binnen onze organisatie.

Functievereisten

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting Bouwkunde.
 • Je hebt ervaring met Revit.
 • Ervaring met Tekla is geen vereiste, maar wel mooi meegenomen.
 • Creativiteit en eigen inbreng, waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de projecten.
 • Een leergierige en proactieve houding, zodat je je onze werkwijze snel eigen maakt.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Voortman Design & Build ontwerpt en realiseert kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige bedrijfspanden. Van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of fabriek; bij ons komen de meest uiteenlopende projecten voorbij. Onze afdeling bestaat uit een jonge, energieke groep mensen die zich iedere dag weer 100% inzet om voor onze klanten hun ideale bedrijfspand te realiseren. Van de fundering tot en met de afbouw regelen wij alles voor ze.


Het ontwerp en de invulling van het gebouw komen in nauw overleg met onze opdrachtgever tot stand. Samen kijken we naar de bedrijfsvisie, de interne processen en de verwachtingen voor de toekomst. Al deze aspecten vertalen we naar een programma van eisen en een ruimtelijk plan. Op basis van deze stukken stellen we een schetsontwerp en een voorlopig ontwerp op. Na ondertekening van de overeenkomst verzorgen wij de vergunningen en werken we de technische tekeningen uit.


Dit doen we uiteraard met up-to-date software. Verder is elke werkplek voorzien van uitstekende hardware, zodat jij je volop met je werk kunt bezighouden. Je bent van begin tot eind betrokken bij een project; het mooie hiervan is dat je het resultaat van je werk in de praktijk terugziet. In deze uitdagende functie binnen onze snelgroeiende organisatie is geen dag hetzelfde!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Design & Build. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000