3D Tekenaar Beplating

Voortman Steel Group is op zoek naar een 3D Tekenaar Beplating. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

 • Je werkt dak- en wandbeplating voor projecten uit, van het ontwerpen tot het modelleren van tekeningen in 3D. Dit doe je met behulp van Tekla Structures of Revit.
 • Je stemt waar nodig af met de Engineer die verantwoordelijk is voor het ontwerp van de staalconstructie.
 • Je onderhoudt contact met de klant over technische aspecten van de dak- en wandbeplating en zorgt voor het juiste ontwerp.
 • Je genereert technische modellen, zodat de Project Coördinator de juiste materialen kan inkopen en de Monteur op de bouw de juiste gegevens heeft.
 • Je zorgt ervoor dat je de modellen binnen de gestelde planning en volgens de vereiste kwaliteit oplevert.
 • Je rapporteert de voortgang aan de Project Coördinator.
 • Je signaleert afwijkingen in het product en/of proces en komt met voorstellen om deze te verbeteren.

Functievereisten

 • Een afgeronde mbo-opleiding Bouwkunde of Werktuigbouwkunde.
 • Kennis van Tekla Structures, Revit en/of Autocad.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je werkt nauwkeurig, bent kwaliteitsgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt ervaring met 3D tekenen, of je tekent nu in 2D en je wilt leren tekenen in 3D .
 • Je werkt zelfstandig en toont initiatief. Daarnaast vind je het leuk om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, aangezien wij op dit moment nog geen 3D-tekeningen maken voor dak- en wandbeplating.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als we die gevonden hebben, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.


Het team:

Als Voortman leveren we naast de staalconstructie ook de dak- en wandbeplating voor projecten. We hebben hiervoor een aparte tak binnen onze organisatie ingericht. Met een klein team werk je samen aan diverse complexe projecten. Voor zowel staalprojecten als bouwprojecten van Voortman Design and Build nemen wij de beplating voor onze rekening. We werken met programma’s als Tekla Structures, Autocad en Revit. Met behulp van BIM plaatsen we alle beschikbare informatie in één model en stemmen we dit met elkaar af. Bij Voortman lopen we graag voorop wanneer het gaat om ontwikkelingen in ons vakgebied.


De betrokken Project Coördinator informeert je uitgebreid over het project. Details over de beplating stem je af met de tekenaars die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en tekenen van de staalconstructie van het project. Zodra  de staalconstructie is getekend, vindt er een overdracht plaats. Vervolgens krijg jij het model en ga je met de dak- en wandbeplating aan de slag. Je maakt hiervoor modellen in 3D.


Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven team. We helpen elkaar graag verder om zo samen tot het beste resultaat te komen. Je werkt veel samen met je collega’s, om zo inzichten te delen en gebruik te maken van elkaars expertises. Met als doel een optimaal resultaat voor de klant. Wil jij jezelf graag ontwikkelen op een bepaald gebied? Dat juichen we alleen maar toe. Bij ons krijg je volop kansen om te groeien.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000