Machinebediende - 2 ploegen

Voortman Steel Group is op zoek naar een Machinebediende - 2 ploegen. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het afstellen, bedienen en je controleert de materialen op kwaliteit en maatvoering.
 • Je onderhoud nauw contact met interne afdelingen over de planning en de status van het transport en je bent sparringpartner met betrekking tot transportvraagstukken.
 • Je werkt veilig, netjes en kostenbewust.
 • Dagelijks denk je graag mee over het proces en meld je bijzonderheden aan je teamleider, zodat samen het beste resultaat bereikt kan worden.

Functievereisten

 • Relevante werkervaring of een mbo 1 of 2 diploma in een technische richting.
 • Je bent in het bezit van een VCA en Veilig Hijsen Certificaat. Heb je dit certificaat nog niet, maar ben je bereidt om dit te halen? Dan ontvangen wij ook graag jouw sollicitatie.
 • Je bent bereid om in een twee ploegensysteem te werken. Onze werktijden zien er als volgt uit: de vroege ploeg 05:45 – 14:15 uur en de late ploeg 14:00 uur – 23:30 uur. Op vrijdag zijn onze tijden aangepast, zodat we allemaal op tijd van ons weekend kunnen genieten. Onze werktijden zien er dan als volgt uit: vroege ploeg 05:45 uur – 13:00 uur en de late ploeg 12:45 – 16:45 uur. Wij kennen een ploegentoeslag ter hoogte van 16%.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:

 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste Lassers, Samenstellers en Operators die graag de handen uit de mouwen steken. Onze productiehal is ingericht met een volledig geautomatiseerd machinepark van ons zusterbedrijf Voortman Steel Machinery. Dit machinepark wordt rechtstreeks vanuit het 3D-model en onze Machineoperator aangestuurd. Zodra het staal de machinelijn afrolt en gezaagd, geboord, geraveeld of gemarkeerd is, wordt het naar de laswerkplek gebracht. Daarna worden de onderdelen verder samengesteld en afgelast door een van je collega’s.


Als Machinebediende ben jij de vakman die verantwoordelijk is voor het bedienen van machines. Je bent verantwoordelijk voor het produceren van (half)fabricaten en materialen voor onze staalconstructies. Je zorgt ervoor dat de machine goed wordt bediend, afgesteld en je controleert de materialen op kwaliteit en maatvoering. Je voert eerstelijns onderhoud uit aan de machine, zodat het productieproces zo goed mogelijk kan verlopen. Daarnaast werk je veilig, netjes en kostenbewust. Zijn er bijzonderheden in het proces of voldoen de materialen niet aan de juiste eisen? Dan meld je dit bij je teamleider. Samen zorgen we ervoor dat onze materialen van hoge kwaliteit zijn en tijdig geleverd kunnen worden.


Of je ervaring hebt in het vak vinden we niet eens zo belangrijk. Je motivatie; daar draait het om. Als jij gemotiveerd bent, trekken we er graag de tijd voor uit om je op te leiden. We beschikken over erkende leermeesters die er veel plezier aan beleven om anderen de kneepjes van het vak leren. Zo stellen we ons vakmanschap veilig voor de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000