Accountmanager

Voortman Steel Machinery is op zoek naar een Accountmanager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-5-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Voortman Steel Machinery staat bekend om een hoog serviceniveau. Wij bieden ondersteuning voor, tijdens en na de levering van onze machines en proberen altijd net een stapje extra te zetten voor onze internationale klanten. Zo zorgen we voor een hoge klanttevredenheid en houden we de machines in het veld in topconditie. Om een continue service te garanderen zetten wij al een aantal jaar in op de verkoop van onze Voortman’s Customer Service labels.


Als Accountmanager ben jij het eerste aanspreekpunt en het gezicht voor onze klanten. Nadat Sales de machine heeft verkocht wordt de klant overgedragen en ben jij verantwoordelijk voor het relatiemanagement op lange termijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het actief verkopen van onze Service labels. Ook ben jij de vertegenwoordiger van de klant binnen onze organisatie. Is de klant ontevreden of is er een geschil? Dan kom jij in beeld zorg je voor een correcte afhandeling naar tevredenheid van beide partijen. Je springt in op klantbehoeften die tijdens verschillende contactmomenten met klanten aan de orde komen, waarbij producten uit ons portfolio toegepast kunnen worden. In deze rol heb je een spilfunctie binnen onze organisatie en onderhoud je nauw contact met verschillende afdelingen zoals Sales, Parts & Consumables en Support.


Je komt te werken in een hecht team waar hard gewerkt wordt, maar waar gezelligheid centraal staat. We kennen elkaar kracht en we weten elkaar dan ook goed te vinden als dat nodig is.


WAT GA JE DOEN?

 • Je bent verantwoordelijk voor relatiemanagement van onze bestaande klanten. Je onderhoudt zowel telefonisch, per mail als door middel van klantbezoeken contact.
 • Je creëert nieuwe kansen bij onze klanten en zorgt ervoor dat zij goed op de hoogte zijn van ons productenportfolio en biedt nieuwe diensten aan.
 • Naast je werkzaamheden denk je mee over hoe we ons productportfolio kunnen blijven ontwikkelen, zodat we ons kunnen blijven onderscheiden ten opzichte van onze concurrenten.
 • Je draagt zorg voor de bijbehorende administratie in ons CRM-systeem.

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo-opleiding of ervaring op hbo-functie bij voorkeur in een commerciële richting.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een commerciële functie binnen een technische organisatie.
 • Je bent sterk in relatiemanagement en je weet kansen in de markt te benutten.
 • Je bent af en toe op reis voor klantbezoeken. Dit kun je vormgeven naar eigen invulling.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van de Duitse taal is een pre.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. Daarnaast bieden we:


 • Een goed salaris.
 • 40 vakantiedagen.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige personeelsactiviteiten.


Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Voortman Steel Machinery is samen met Voortman Steel Construction onderdeel van de Voortman Steel Group en is één van de grootste spelers in de internationale markt. Met internationale dochterondernemingen is het bedrijf wereldwijd een erkende en toonaangevende leverancier voor de staalbouw en maakindustrie. Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaat verwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld! 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000