Coördinator Technisch Gebouwbeheer

Voortman Steel Group is op zoek naar een:

Coördinator Technisch Gebouwbeheer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Coördinator Technisch Gebouwbeheer ben je verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van de acht verschillende panden, met bijbehorende E+W installaties, van Voortman Steel Group in Rijssen. Daarnaast ben je actief betrokken bij ver- en nieuwbouw projecten. Hiervoor heb je veel contact met collega’s en externe partijen. Je zorgt ervoor dat de juiste vergunningen en contracten geregeld zijn en bent betrokken bij de audits die uitgevoerd worden. Dit doe je samen met het technisch-beheerteam dat jij aanstuurt. Dit team bestaat uit een technisch medewerker en een elektricien. Bij grotere (ver)bouwprojecten weet je wat er nodig is en schakel je de juiste externe partijen in. Je blijft zelf de coördinatie houden en bent het contactpersoon voor deze externe partijen. Daarnaast beheer je de energievoorzieningen van de gebouwen en zorg je ervoor dat de kantoren optimaal zijn ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Je onderhoudt hiervoor, in samenwerking met de afdeling inkoop, de contacten met hun leveranciers.

In deze functie heb je een brede verantwoordelijkheid en zorg je ervoor dat iedereen binnen Voortman Steel Group zijn werkzaamheden goed kan uitvoeren. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met Voortman Steel Group op of solliciteer direct!

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor en geeft technisch advies over onderhoud, ver- of nieuwbouw van de gebouwen en gebouwgebonden installaties.
 • Je komt met eigen inbreng en handelt proactief met betrekking tot verbetering en vervangen van gebouwen en installaties.
 • Je bent het aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van gebouwbeheer.
 • Je stuurt het technisch-beheerteam aan en schakelt externe partijen in waar dat nodig is.
 • Je sluit energiecontracten af, regelt vergunningen en bent betrokken bij de audits.
 • Je houdt je bezig met de ontwikkeling en uitvoering van het beleid op het gebied van technisch beheer en onderhoud.

Functievereisten

Ze vragen:

 • Je hebt mbo/ hbo diploma, bij voorkeur in de richting bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Je hebt een flinke dosis (bouw)technische kennis en kunde en ervaring met technisch beheer. Ervaring als Projectleider in de bouw of vergelijkbaar is een pré.
 • Je toont initiatief, staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig.
 • Je gaat voor kwaliteit en kijkt altijd hoe dingen nog beter kunnen. Daarbij houd je rekening met de wensen van medewerkers, maar verlies je ook de organisatiedoelstellingen niet uit het oog.

Aanbod

Ze bieden:

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. Ze zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van hun. Daarnaast bieden ze onder andere:

 • 40 vakantiedagen
 • Interne doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Werken met moderne techniek
 • Veel afwisseling in werkzaamheden wat je uitvoert
 • Gezellige personeelsactiviteiten

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Dat ze bij Voortman gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit voor de klanten, is wel duidelijk. Maar ook voor de medewerkers willen ze dat alle voorzieningen zo goed mogelijk geregeld zijn. Hiervoor zijn ze op zoek naar een Coördinator Technisch Gebouwbeheer. In deze rol ga jij je dagelijks bezighouden met het begeleiden van technische en/of bouwkundige projecten en onderhoudswerkzaamheden gericht op gebouwbeheer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000