Montageleider

Voortman Steel Construction is op zoek naar een Montageleider

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Welkom in ons team

Van een chemische procesinstallatie tot een universiteitsgebouw; ons team werkt aan indrukwekkende projecten in heel Nederland, maar ook daarbuiten. Of het nu alleen om een staalconstructie gaat of ook de dak- en gevelbeplating, wij zorgen er samen voor dat het voor elkaar komt. Samen iets neerzetten waar je later nog eens langs kunt rijden en dan met trots kunt zeggen: “Daar heb ik aan gebouwd”. Dat is het mooie van ons werk.


Als Montageleider ben je, samen met een multidisciplinair projectteam, verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de montage. Vanaf het moment dat de opdracht binnenkomt tot en met de succesvolle oplevering van het project. 


Tijdens de uitvoering ben je regelmatig op de bouw te vinden. Samen met de supervisor en voormannen bewaak je de kwaliteit, de veiligheid en de voortgang en ben je voor de klant het gezicht van Voortman op locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het financiële resultaat en de projectadministratie voor het montagedeel van het project.


Onze afdeling Montage bestaat uit een club gemotiveerde collega's. Harde werkers, maar tegelijkertijd ook mensen die houden van gezelligheid. Daarom organiseren we regelmatig een teamactiviteit naast het werk.


Wat ga je doen?

 • Je maakt deel uit van een multidisciplinair projectteam, waarin jij verantwoordelijk bent voor de montage, inclusief de werkvoorbereiding.
 • Dagelijks heb je contact met de montageploegen, de supervisor en de uitvoerder op locatie over de voortgang, kwaliteit, veiligheid en planning.
 • Jij evalueert en signaleert stagnaties en wijzigingen tijdig, zodat we hier samen een oplossing voor kunnen zoeken. Mede daarom ben je regelmatig op de bouw te vinden.
 • Je stelt zelfstandig de montageplanning en het montage- en VGM-plan op, stemt ze intern af met andere afdelingen en ziet toe op de uitvoering.
 • Je bent financieel verantwoordelijk voor de montage van het project en je draagt zorg voor de bijbehorende projectadministratie.

Functievereisten

 • Een afgeronde mbo+ of hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde of bouwkunde.
 • Relevante werkervaring in de montage van staalbouwprojecten. Nog geen relevante ervaring, maar ben je wel gemotiveerd en ambitieus? Ook dan komen we graag met jou in contact.
 • Je bent in het bezit van VCA-VOL of je bent bereid dit te behalen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je werkplek is ons kantoor in Rijssen, maar (internationaal) reizen vind je geen probleem.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt een praktische oplossingsgerichte houding, je bent communicatief vaardig en een echte teamspeler. Jij zorgt ervoor dat de sfeer goed is en dat we samen het maximale resultaat behalen.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daaraan kun jij een belangrijke bijdrage leveren met jouw kennis en ervaring!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als we die gevonden hebben, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Construction. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000