Systeembeheerder

Voortman Steel Group is op zoek naar een ervaren Systeembeheerder die ervoor zorgt dat hun ICT-infrastructuur niet alleen draaiende, maar ook up-to-date blijft. Ze willen graag voorop lopen als het gaat om de IT-omgeving. Daarom krijg je bij Voortman Steel Group volop de kans om te experimenteren met nieuwe mogelijkheden en technologieën. Je maakt deel uit van een gedreven team, dat als doel heeft de organisatie elke dag beter, efficiënter en veiliger te laten functioneren.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

  • Je takenpakket is heel divers; je denkt niet alleen mee over interne IT-oplossingen, maar ook voor de producten die we leveren. Bijvoorbeeld de hardware, maar ook virtualisatie, back-up, Cloud, cyber security, toegangsbeveiliging en edge computing.
  • Je bent verantwoordelijk voor systeembeheer: je beheert servers, verstrekt rechten en codes, installeert hardware en voert back-up procedures uit.
  • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van ons netwerk en de daarop draaiende automatiseringssystemen. Je verzorgt en onderhoudt het internet, de routers en firewalls.
  • Je beheert samen met je collega’s de helpdesk: je analyseert de meldingen die binnenkomen, beoordeelt storingen en lost problemen op. Je zorgt voor tijdige en juiste informatievoorziening naar de betrokken medewerkers en afdelingen.
  • Je controleert regelmatig de performance, betrouwbaarheid en beveiliging van onze IT-infrastructuur en je komt met voorstellen om deze te verbeteren.

Functievereisten

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Systeembeheerder.
  • Je hebt ervaring met systeem-, netwerk- en applicatiebeheer. En  kennis van IT-applicaties, bedrijfsprocessen en systemen.
  • Je zorgt er altijd voor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.
  • Je bent klantgericht, initiatiefrijk en je houdt het overzicht. Daarnaast werk je pragmatisch en oplossingsgericht.
  • Je bent in staat onze buitenlandse collega’s te helpen in de Engelse taal.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van eenieder van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring!


Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Binnen onze organisaties werken wij met veel geautomatiseerde systemen. Daarom is het onderhoud en beheer van ons ICT-netwerk van wezenlijk belang binnen ons bedrijf. Ons team van ICT-specialisten vervult dan ook een centrale rol in onze organisatie.


Een belangrijk deel van onze werkzaamheden als ICT-team houdt verband met de beveiliging van ons netwerk en onze data: wat doen we met onze data en waar slaan we ze op? Naast dat onze ICT omgeving veilig moet zijn, verzorgt de afdeling ook nagenoeg alle faciliteiten om snel en efficiënt te kunnen werken (op kantoor en thuis), data te delen en onderling te communiceren. We werken zoveel mogelijk proactief en doen er alles voor dat ICT iets toevoegt aan het werk van onze medewerkers. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld op het gebied van hardware, telefonie, licenties en benodigde accounts. En lopen medewerkers tegen problemen aan? Dan kunnen ze terecht bij onze ICT-helpdesk. Doordat de producten die we leveren bij onze klanten ook steeds meer IT gerelateerd zijn, is de ICT afdeling ook steeds vaker betrokken in nieuwe ontwikkelingen en technologieën die we toepassen bij klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000