Software Engineer .Net

Voortman Steel Machinery is op zoek naar een Software Engineer .Net

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Welkom in ons team

Achter elke machine die we maken, schuilt een softwarepakket dat we zelf hebben ontwikkeld: VACAM. Dagelijks werken we aan dit softwareplatform, niet alleen voor de ontwikkeling van nieuwe machines, maar ook om onze bestaande machines te verbeteren. In deze rol maak je deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de .Net software en houd je je bezig met maintenance & support. Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en verbetering van onze bestaande softwaresystemen. Je zorgt voor tevreden klanten, door bugs in de software structureel op te lossen. Hiervoor heb je veel contact met onze afdeling Operations en met collega Software Engineers. 


De .Net-software bevat alle automatiseringslogica van de standalone machines, maar ook van de complete productielijn. Deze software wordt ook gebruikt voor de handmatige activiteiten van de operator. Uiteraard lopen we hierin wel eens tegen bugs of problemen aan. In zo'n geval neemt onze afdeling Customer Services contact met je op. Jij onderzoekt waar het probleem van de klant zit en lost dit op.


Vervolgens kijk je ook verder dan dit specifieke geval, om meer bugs in de toekomst te voorkomen. Je duikt in de software en voert eventuele verbeteringen door. Naast het oplossen van bugs voer je, op verzoek van Product Management of de klant, ook wijzingen door binnen lopende softwareversies. De ene keer werk je aan het verbeteren van de gebruikersinterface, een andere keer aan het verbeteren van het buffer- en transportbeheer tussen de systemen. Genoeg afwisseling en uitdaging dus!


Wat ga je doen?

  • Dagelijks werk je in C# aan VACAM, ons in-house ontwikkelde softwarepakket voor machine- en systeemautomatisering.
  • Je onderzoekt bugs in de software aan de hand van gemelde problemen. Je lost deze op en komt vervolgens ook met een structurele oplossing.
  • Je implementeert nieuwe features in bestaande software op verzoek van Product Management.
  • Je gaat dagelijks aan de slag met een breed scala aan uitdagingen.

Functievereisten

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding richting (Technische) Informatica, Computer Science of vergelijkbaar.
  • Je hebt kennis van software ontwikkeling in C#.
  • Kennis van WPF en SQL is een pre.
  • Een leergierige en proactieve houding, samen met je collega’s breng je onze software naar een hoger niveau.
  • Iemand die graag in teamverband werkt, door kennis te delen leren we van elkaar!

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van een ieder van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring! Een mooie uitdaging die veel voldoening geeft wanneer we tegen elkaar kunnen zeggen: “Yes, het is ons weer gelukt!”.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000