Samensteller / Lasser

Voortman Steel Machinery is op zoek naar een Samensteller / Lasser

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

  • Je stelt op basis van de tekening en de aanwezige materialen constructies voor onze machines samen en last deze ook af.
  • Je denkt mee met het ontwerp. Bijvoorbeeld over de produceerbaarheid van het product. Als er iets anders of beter kan dan komt een Engineer langs die samen met jou kijkt hoe we dat anders kunnen doen.
  • Als je op je werkplek komt, liggen alle benodigde materialen voor je klaar. Aan de hand van de tekeningen las je de constructie af. Ben je klaar? Dan ligt er op een andere werkplek weer een nieuwe opdracht voor een constructie op je te wachten.
  • Je last met een massieve lasdraad van A2 tot en met A12, in verschillende lasposities (PA, PB). Het lassen onder de hand is de meest voorkomende laspositie.
  • Je zorgt voor vakwerk en levert een eindproduct af waar je volledig achterstaat, net als je collega’s.

Functievereisten

  • Een sterk staaltje vakmanschap, het leggen van een constante las is voor jou geen probleem.
  • Technische tekeningen lezen is geen probleem voor je.
  • Je werkt nauwkeurig en streeft naar een hoog afwerkingsniveau.
  • Het is mooi als je in bezit bent van een geldig certificaat Veilig Hijsen. Heb je deze niet, dan zorgen we dat je die haalt.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Verder hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daaraan kun jij een belangrijke bijdrage leveren met jouw kennis en ervaring!


Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000