Medior Software Engineer C# (Robotics)

Voortman Steel Machinery is op zoek naar een Medior Software Engineer C# (Robotics)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

  • Dagelijks werk je in C# aan VACAM, ons in-house ontwikkelde softwarepakket voor machine- en systeemautomatisering.
  • De software die jij ontwikkelt in VACAM sluit aan op de software van de robotleverancier; jij bent verantwoordelijk voor de goede samenwerking tussen beide pakketten.
  • Je gaat dagelijks aan de slag met uitdagingen die variëren van het automatisch bepalen van laslijnen tussen onderdelen, het integreren van een collision check of het stroomlijnen van de UX/UI met de wensen van de eindgebruiker.
  • We werken op basis van agile met tweewekelijkse iteraties, waarin we de geplande punten afwerken. Je denkt mee over de invulling van het agile werkproces binnen je team.

Functievereisten

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding richting (Technische) Informatica of Computer Science.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Software Engineer in C#.
  • Kennis van WPF en SQL is een pre.
  • Een leergierige en proactieve houding, samen met je collega’s breng je onze software naar een hoger niveau.
  • Iemand die graag in teamverband werkt, door kennis te delen leren we van elkaar!

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van een ieder van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring! Een mooie uitdaging die veel voldoening geeft wanneer we tegen elkaar kunnen zeggen: “Yes, het is ons weer gelukt!”.


Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000