Projectleider Design & Build

Voortman Steel Group is op zoek naar iemand voor de functie Projectleider Design & Build.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-3-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

 • Je stelt een helder projectplan op en begeleidt alle primaire en secundaire processen.
 • Je geeft leiding aan een multidisciplinair projectteam. Je zit de projectoverleggen voor. Je motiveert en stimuleert je projectteamleden en stemt waar nodig af met de afdelingshoofden.
 • Je constateert tijdig projectrisico’s en neemt hiervoor de nodige maatregelen.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor het project. Je bewaakt de contracteisen, signaleert tijdig (mogelijke) problemen en reageert hier adequaat op.
 • Je bent regelmatig op de bouw te vinden. Je ziet erop toe dat de werklocatie er verzorgd uitziet en dat de (QHSE) regels en voorschriften worden gehandhaafd.

Functievereisten

 • Een afgeronde mbo+ of hbo-opleiding richting Bouwkunde.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider of als junior projectleider en je bent toe aan een volgende stap.
 • Ervaring in utiliteitsbouw en/of bedrijfshuisvesting.
 • Een leergierige en proactieve houding, waardoor je samen met je collega’s een goed project oplevert.
 • Je bent besluitvaardig, resultaatgericht, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring met groepsgericht leidinggeven.
 • Het is mooi als je in het bezit bent van een geldig VCA-VOL-certificaat. Heb je dit niet, dan zorgen we ervoor dat je dit haalt.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Onze afdeling Design & Build bestaat uit een jonge, energieke groep mensen die zich iedere dag weer 100% inzet om voor onze klanten de meest uiteenlopende bedrijfspanden te bouwen. Dit kan een hypermodern kantoor met een opslaghal zijn, maar ook een machinewerkplaats of een betonfabriek. Van de fundering tot en met de afbouw; wij regelen alles voor onze klant.


Als Projectleider op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor de operationele, financiële en technische aansturing van onze projecten, doorgaans met een waarde tussen € 500.000 en € 10 miljoen. Je zorgt dat we bouwprojecten op tijd, volgens de vooraf gemaakte afspraken, opleveren. Tijdens het bouwtraject ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Een klant die je kunt beschouwen als partner: zo werken we bij Voortman.


Voor de uitvoering werk je nauw samen met de Sales Managers, Constructeurs, Werkvoorbereiders en Uitvoerders. Onze projectteams zijn voor een groot deel zelfsturend. De teamleden weten exact wat ze moeten doen en komen met ideeën hoe iets beter en/of efficiënter kan. Als Projectleider geef je hen hierin de ruimte, maar als er een belangrijke beslissing genomen moet worden, ben jij degene die de knoop doorhakt.


Kortom, jij houdt het overzicht in deze functie die je kunt typeren met kernwoorden als verantwoordelijkheid, samenwerking, klant- en resultaatgerichtheid. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000