Werkvoorbereider Design & Build

Voortman Steel Group is op zoek naar iemand voor de functie Werkvoorbereider Design & Build.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-3-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Onze afdeling Design & Build bestaat uit een jonge, energieke groep mensen die zich iedere dag weer 100% inzet om voor onze klanten de meest uiteenlopende bedrijfspanden te bouwen. Dit kan een hypermodern kantoor met een opslaghal zijn, maar ook een machinewerkplaats of een betonfabriek. Van de fundering tot en met de afbouw; wij regelen alles voor onze klant. 


Als Werkvoorbereider Design & Build ben je van a tot z betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van onze bouwprojecten. Je bent als rechterhand van de Projectleider verantwoordelijk voor een grondige voorbereiding. Dit kan voor een groot project zijn of voor meerdere kleine projecten tegelijk. Na de projectoverdracht zorg jij dat de verschillende onderdelen worden opgestart en vertaal je de technische verkoopomschrijving naar concrete inkoopposten. Je zorgt voor een goede afstemming met de uitvoerder. 


Elke dag werken we hard om onze projecten tot een succes te maken. Naast het harde werken vinden we het ook belangrijk dat we plezier hebben in ons werk en als team samenwerken. 


WAT GA JE DOEN?

 • Je werkt projectonderdelen uit en bereidt deze voor met de contractpartijen.
 • Je stelt een projectplanning op, bewaakt deze en stemt deze af met alle betrokken partijen.
 • Je legt bestellingen vast en je controleert de specificaties en tekeningen van leveranciers en onderaannemers.
 • Je bezoekt regelmatig de bouwplaats, waar je afspraken maakt met je uitvoerder en andere bouwpartners.
 • Je zorgt dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Functievereisten

 • Een mbo+ of hbo-diploma Bouwkunde.
 • Je hebt ervaring opgedaan in de bouw en je bent toe aan een tweede stap je in carrière.
 • Je hebt kennis van en ervaring met Autocad, Revit en BIM.
 • Je bent in staat zelf inhoudelijke details te bepalen en werkt kostenbewust.
 • Je bent een planner, werkt graag in teamverband en neemt initiatief en verantwoordelijkheid.
 • Je bent een kei in communiceren en deelt je technische kennis graag met anderen.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij met jouw kennis en ervaring een belangrijke bijdrage aan leveren !

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

De Voortman Steel Group bestaat uit twee innovatieve en internationaal opererende ondernemingen, actief op verschillende markten. Waar nodig versterken deze elkaar en delen ze marktkennis om het productieproces constant te kunnen verbeteren. Voortman Steel Machinery houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen en produceren van CNC-gestuurde staalbewerkingssystemen. Voortman Steel Construction realiseert staalconstructies met uiteenlopende toepassingen, levert en monteert dak- en wandbeplating en verzorgt de turnkey bouw van bedrijfspanden. Twee divisies met verschillende producten, processen en collega’s. Hierdoor bieden wij een grote diversiteit aan functies en veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze organisaties. Daarnaast is er sprake van één grote gemene deler: Voortman is een jonge organisatie met een informele cultuur en een continue focus op groei en innovatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rijssen, Overijssel. Maar met ruim 500 collega’s zijn we werkzaam over de hele wereld. Allemaal ervaren wij een organisatie met open communicatie, korte lijnen en een hoge betrokkenheid van directie en collega’s door een hechte multidisciplinaire samenwerking. Op deze manier werken wij elke dag met trots, passie en plezier voor onze klanten en opdrachtgevers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000