Werkvoorbereider Design & Build

Ben jij een bouwkundige en ben je toe is aan een tweede stap in je carrière? Dan is Voortman Steel Group in Twente op zoek naar jou als werkvoorbereider Design & Build!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-7-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Werkvoorbereider Design & Build ben je van a tot z betroken bij de ontwikkeling en realisatie van diverse bouwprojecten. Je bent de rechterhand van de Projectleider en bent verantwoordelijk voor de voorbereidingen van de projecten. Dit kan een groot project zijn of meerdere kleine projecten tegelijk. Na een projectoverdracht draag jij zorg voor de uiteenzetting van de verschillende onderdelen en ontleed je de technische verkoopomschrijving naar concrete inkoopposten. Je deelt je technische kennis graag en zorgt voor een goede afstemming met de uitvoerder. Je bent een echte teamspeler, maar je kan ook goed zelfstandig werken en durft je verantwoordelijkheid te nemen.


Wat ga je doen?

  • Je werkt projectonderdelen uit en bereidt deze voor met de contractpartijen.
  • Je stelt een projectplanning op, bewaakt deze en stemt deze af met alle betrokken partijen.
  • Daarna zie je ook toe op het naleven van de gemaakte afspraken.
  • Bestellingen worden door jou vastgelegd en je controleert de specificaties/tekeningen van leveranciers en onderaannemers.
  • Je bezoekt regelmatig de bouwplaats, waar je contact hebt en afspraken maakt met je uitvoerder en andere bouwpartners.

Functievereisten

  • Een mbo+ of hbo-diploma Bouwkunde en je bent toe aan een tweede stap je in carrière.
  • Je hebt kennis van en ervaring met Autocad, Revit en BIM.
  • Je bent in staat zelf inhoudelijke details te bepalen en werkt kostenbewust.
  • Daarnaast ben je een planner, werk je graag in teamverband, neem je initiatief en ben je een kei in communiceren.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van eenieder van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring! Een mooie uitdaging die veel voldoening geeft wanneer we tegen elkaar kunnen zeggen: “Dat is ons weer gelukt!”.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.


Onze afdeling Design & Build bestaat uit een jonge, energieke groep mensen met een enorme drive voor het bouwen van de meest uiteenlopende bedrijfspanden. De projecten die wij voor onze rekening nemen hebben een staal of hybride constructie als basis. Van de fundering tot en met de afbouw, wij regelen alles. Van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of betonfabriek, bij ons komen de meest uiteenlopende projecten voorbij.


Elke dag werken we hard om onze projecten tot een succes te maken. Naast het harde werken vinden het ook belangrijk dat we plezier hebben in ons werk en als team samenwerken. Daarnaast zijn er volop kansen voor zelfontwikkeling.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000