Traineeship

Vortman Steel Construction is op zoek naar Traineeship

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-5-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Ben je recent afgestudeerd aan een technische mbo- of hbo-opleiding en wil jij een vliegende start maken met je carrière? Start dan met een traineeship bij Voortman Steel Construction!


Uitdagingen: daar houden we bij Voortman Steel Construction van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als we die gevonden hebben, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden. 


WAT GA JE DOEN?

Tijdens het traineeship ga je een half jaar meewerken op verschillende afdelingen binnen onze organisatie, denk hierbij aan: werkvoorbereiding, engineering, sales calculatie, productie en montage. Je gaat niet alleen aan de slag met operationele taken, maar je gaat samen met de andere trainee s ook aan de slag met projectmatige opdrachten. Je krijgt tijdens het traject intensieve begeleiding van onze collega’s, zodat jullie samen kunnen ontdekken waar jij enthousiast van wordt en welke plek binnen de organisatie het best bij jou kan passen. Daarnaast ga je in het traineeship ook aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft je een mooie basis voor je verdere carrière.  Want wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je elke dag weer met plezier naar je werk gaat.

Functievereisten

  • Een afgeronde technische mbo- of hbo-opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde, bouwkunde of vergelijkbaar.  
  • Je bent leergierig, ondernemend en nieuwsgierig.
  • Je bent een grote interesse voor techniek.


Heb je geen technische of bouwkundige opleiding afgerond, maar wil je je graag in een technische of bouwkundige richting ontwikkelen? Dan gaan wij graag het gesprek aan en gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden!

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van eenieder van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring!


Bedrijfsprofiel Voortman Steel Construction

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Construction. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000