Stage: Parametrisch ontwerpen

Voortman Steel Construction is op zoek naar Stage: Parametrisch ontwerpen

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Waarom iets steeds opnieuw doen als het ook automatisch kan? Binnen Voortman Steel Construction (VSC) werken wij aan allerlei verschillende gebouwen, waaronder parkeergarages. Er zijn verschillende typen parkeergarages, maar qua geometrie lijken ze veel op elkaar. In de huidige situatie wordt elke parkeergarage door ons opnieuw gemodelleerd en uitgewerkt voor productie.


Aangezien de geometrie van de parkeergarages redelijk overeenkomt, willen wij ze als model parametrisch maken. Maar naast het parametrisch maken willen we er uiteindelijk naartoe dat we het ontwerp van de parkeergarage er met één druk op de knop uitrolt voor productie. Om dit te realiseren zullen er dus integraties moeten plaatsvinden met verschillende softwarepakketten. O ja, voordat het ontwerp de productie ingaat, willen we op basis van het gemaakte model ook wel weten wat de prijs voor de parkeergarage is en welke doorlooptijd nodig is om ‘m te realiseren.

Functievereisten

Hbo Bouwkunde

Aanbod

Bij Voortman staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiairs en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider of coach toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand.
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Ook als stagiair maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stageperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.


Bedrijfsprofiel Voortman Steel Construction

Uitdagingen: daar houden we van. Ingewikkelde constructies of bouwen op een lastige plek: waar andere bedrijven liever ‘nee’ zeggen, stijgt bij ons het enthousiasme en beginnen onze hersenen op volle kracht te draaien. Met onze nuchtere insteek en ons motto ‘niets is onmogelijk’ gaan wij op zoek naar een oplossing. En als het dan uiteindelijk lukt, zijn wij misschien wel net zo blij als de klant. Van de lastigste projecten een succes maken; dat is in de loop der jaren een specialisme van ons geworden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Construction. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000