Samensteller/ Lasser

Voortman Steel Group is op zoek naar iemand voor de functie Samensteller/ Lasser

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-3-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

  • Als je op je werkplek komt, liggen alle benodigde materialen voor je klaar. Aan de hand van de tekeningen stel de je constructie samen en las je deze ook af.
  • Je zorgt voor vakwerk en levert een eindproduct af waar je volledig achterstaat, net als je collega’s.
  • Je last vooral onder de hand, maar het is mooi meegenomen als je ook onder andere posities kunt lassen.
  • Je houdt je werkplek netjes en opgeruimd, zodat we efficiënt, maar vooral ook veilig kunnen werken.
  • Je gaat vakkundig te werk en stelt de kwaliteit van het product altijd voorop.

Functievereisten

  • Een sterk staaltje vakmanschap: het leggen van een constante las is voor jou geen probleem.
  • Technische tekeningen lees je met gemak.
  • Je werkt nauwkeurig en streeft naar een hoog afwerkingsniveau.
  • Het is mooi als je in bezit bent van een geldig VCA-basisdiploma en een certificaat Veilig Hijsen. Heb je deze niet, dan zorgen we dat je die haalt.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van een ieder van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privé balans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring! Een mooie uitdaging die veel voldoening geeft wanneer we tegen elkaar kunnen zeggen: “Yes, het is ons weer gelukt!”.

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Construction

Ons team bestaat uit een vaste club Lassers en Samenstellers en samen vormen we de afdeling Productie & Fabricage. Van ervaren vakmannen tot leerlingen; je vindt ze bij ons allemaal. We zijn er om van elkaar te leren en om elke dag weer met plezier ons werk te doen. We zijn allemaal heel verschillend en juist dat maakt ons team zo sterk! Stuk voor stuk zijn we gedreven en gemotiveerd: we steken graag de handen uit de mouwen! Teamgevoel vinden we ook erg belangrijk. We hebben nauw contact met elkaar en doen ons best elkaar echt te leren kennen. In ons werk zijn we serieus, maar een beetje humor op z’n tijd; daar houden we ook van! Twee keer per jaar hebben we een teamuitje, waarbij we gaan karten, bowlen of buggy rijden om elkaar buiten het werk om ook te leren kennen. 
Als Samensteller / Lasser werk je mee aan bijzondere staalconstructies. Wij lassen namelijk constructiestaal voor industriële gebouwen, parkeergarages of distributiecentra. Elke ochtend starten we met een kort werkoverleg, waarin we bespreken wat er die dag op de planning staat, of er bijzondere projecten of aandachtspunten zijn en wat je werkzaamheden zijn voor die dag. We vragen van jou het nodige vakmanschap en verwachten we dat je het Mig/Mag lassen onder de knie hebt. Je werk is erg veelzijdig: met sommige constructies ben je binnen een uur klaar, maar soms doe je er ook drie dagen over. Je werkt altijd individueel aan een product, maar je bent wel met je collega’s in dezelfde ruimte aan het werk.
We hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Komt ons werk niet af? Dan signaleren we dat vroegtijdig en zoeken we naar een oplossing om het wel voor elkaar te krijgen. We zijn kritisch op elkaar en controleren elkaars werk. Heb jij nieuwe ideeën die leiden tot een efficiënter werkproces of een beter eindresultaat voor de klant? Dan horen we dat graag! We doen de dingen namelijk niet op een bepaalde manier ‘omdat we dat al jarenlang zo doen’. Ook verwachten we dat jij openstaat voor onze ideeën. We zijn allemaal verschillende persoonlijkheden. Iedereen blinkt uit in zijn eigen competenties. Bij Voortman gaan we op een respectvolle manier met elkaar om en zijn we bereid om van elkaar te leren. Zo tillen we ons vakmanschap naar een nog hoger niveau.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000