Werkvoorbereider Design & Build

Voortman Steel Group is op zoek naar iemand voor de functie Werkvoorbereider Design & Build.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-3-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Onze afdeling Design & Build bestaat uit een jonge, energieke groep mensen die zich iedere dag weer 100% inzet om voor onze klanten de meest uiteenlopende bedrijfspanden te bouwen. Dit kan een hypermodern kantoor met een opslaghal zijn, maar ook een machinewerkplaats of een betonfabriek. Van de fundering tot en met de afbouw; wij regelen alles voor onze klant. 


Als Werkvoorbereider Design & Build ben je van a tot z betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van onze bouwprojecten. Je bent als rechterhand van de Projectleider verantwoordelijk voor een grondige voorbereiding. Dit kan voor een groot project zijn of voor meerdere kleine projecten tegelijk. Na de projectoverdracht zorg jij dat de verschillende onderdelen worden opgestart en vertaal je de technische verkoopomschrijving naar concrete inkoopposten. Je zorgt voor een goede afstemming met de uitvoerder. 


Elke dag werken we hard om onze projecten tot een succes te maken. Naast het harde werken vinden we het ook belangrijk dat we plezier hebben in ons werk en als team samenwerken. 


WAT GA JE DOEN?

 • Je werkt projectonderdelen uit en bereidt deze voor met de contractpartijen.
 • Je stelt een projectplanning op, bewaakt deze en stemt deze af met alle betrokken partijen.
 • Je legt bestellingen vast en je controleert de specificaties en tekeningen van leveranciers en onderaannemers.
 • Je bezoekt regelmatig de bouwplaats, waar je afspraken maakt met je uitvoerder en andere bouwpartners.
 • Je zorgt dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Functievereisten

 • Een mbo+ of hbo-diploma Bouwkunde.
 • Je hebt ervaring opgedaan in de bouw en je bent toe aan een tweede stap je in carri√®re.
 • Je hebt kennis van en ervaring met Autocad, Revit en BIM.
 • Je bent in staat zelf inhoudelijke details te bepalen en werkt kostenbewust.
 • Je bent een planner, werkt graag in teamverband en neemt initiatief en verantwoordelijkheid.
 • Je bent een kei in communiceren en deelt je technische kennis graag met anderen.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij met jouw kennis en ervaring een belangrijke bijdrage aan leveren !

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Construction

Voortman Steel Construction realiseert kwalitatief hoogwaardige projecten in de utiliteitsbouw, industriebouw, systeembouw, renovatie en toelevering. In ons ruim vijftigjarig bestaan zijn we uitgegroeid tot een sterke, zeer betrouwbare en vooraanstaande staalbouwer. Of het nu gaat om staal, dak- en gevelbekleding of turnkey bouw: wij voeren de meest uiteenlopende projecten volledig in eigen beheer uit. Altijd met de grootst mogelijke zorg. U profiteert van onze optimale procesbeheersing, eigen engineering van ontwerp tot detailberekening en eigen montageteams. Wij willen professionaliteit en kwaliteit uitstralen in alle opzichten. Onze verzorgde en opgeruimde productiefaciliteiten, ingericht met de machines van ons zusterbedrijf Voortman Steel Machinery, staan symbool voor de manier waarop wij werken: met zorg en aandacht voor detail. Onze uitdaging ligt in grootschalige, complexe projecten, waarbij we in staat zijn maatwerk te leveren. Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we al vanaf de pre-engineeringsfase van het project met u meedenken om samen tot de beste oplossing te komen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u door constructieve samenwerking en duidelijke afstemming in het voortraject aanzienlijk kunt besparen op de totale kosten van uw project.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000