IAM Architect

Ben jij een ervaren Identity and Access Management Architect en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Herken jij jezelf als je deze vacature leest? Dan komt VolkerWessels graag met je in contact. Op dit moment implementeren ze nieuwe IAM tooling, die halverwege 2024 voor heel VolkerWessels live gaat. Daarmee stoppen je werkzaamheden niet, want ze zijn op zoek naar een IAM Architect, die verantwoordelijk gaat worden voor de IAM-strategie en architectuur voor VolkerWessels op de lange termijn.  

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

De IAM-architect (Identity and Access Management Architect) is verantwoordelijk voor het opstellen en door ontwikkelen van de IAM-architectuur. In het traditionele model vond beveiliging plaats op de perimeter, dit is tegenwoordig niet meer voldoende. Identity is de nieuwe perimeter. Hierdoor ben je cruciaal in het waarborgen van de beveiliging, naleving van regelgeving en efficiënt beheren van gebruikersidentiteiten en toegangsrechten vanuit onze Zero-trust strategie.

Functievereisten

Je hebt relevante werkervaring met Identity and Access Management. Je hebt de afgelopen jaren een visie voor het automatiseren van toegangsaanvragen, gebaseerd op persona’s, ontwikkeld en je bent in staat om jouw visie en kennis over te brengen aan alle doelgroepen, van IT-er tot aan gebruiker.  


Profiel

 • Je hebt een HBO/WO​ denkniveau.     
 • Je hebt de Microsoft certificaten SC-900 en SC-300 in je pocket.       
 • Je bent IAM gecertificeerd, zoals CIMP, CIAM of CIDPRO.         
 • Je hebt kennis van IAM-technologieën, protocollen en standaarden zoals OAuth, OIDC en SAML​. 
 • Je hebt ervaring met Active Directory en Entra ID in multi-tenant organisaties​.

Communicatie, analytische en probleemoplossende vaardigheden mogen uiteraard niet ontbreken.

Aanbod

Alles wat we doen is toekomstgericht. We zijn ambitieus en we denken altijd aan morgen. Groei en ontwikkeling, is wat wij ambiëren bij VolkerWessels ITBV. In een tijd waarin verandering aan de orde van de dag is, is het logischer en nuttiger om continu in gesprek te zijn en te blijven over performance en ontwikkeling. Wat deze functie op dit moment extra uitdagend maakt is dat VolkerWessels ITBV een transformatie ondergaat naar een nieuwe moderne ICT-organisatie. Daarnaast bieden wij nog veel meer:         

 • Een werkweek van 40 uur in zeer fijne werkomgeving met collega's die voor elkaar klaarstaan.
 • Een salaris tussen de € 5.650,- en € 7.889,- bij een fulltime dienstverband. Dit is afhankelijk van de rol en leerweg die je op basis van ervaring binnen ons functiehuis kan vervullen.        
 • We bieden 30 vakantiedagen en daar bovenop 5 extra vakantiedagen die we uitkeren in je individueel keuzebudget bij een fulltime dienstverband.       
 • We werken hybride dus zowel vanuit huis als op kantoor. Dit hangt af van het werk op dat moment en het teambelang. Voor een thuiswerkdag ontvang je een vergoeding van € 2,- per dag.        
 • Gezondheid en vitaliteit staat bij ons voorop. Om de juiste zorg af te kunnen nemen vergoeden wij je aanvulling op je basisverzekering met €17,50 euro per maand.        
 • Uitgebreide mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden. Wij stellen graag samen met jou en je persoonlijke Talentcoach een persoonlijk ambitieplan op. Opleidingen nemen wij af bij gecertificeerde opleidingsinstituten en bij onze eigen VolkerWessels Academy.        
 • Voor het uitvoeren van je functie kom je in aanmerking voor een leaseauto conform onze leaseregeling.  


Het kan altijd beter, efficiënter, duurzamer. Daarom zetten we vol in op innovatie. We maken dingen mogelijk die eerder onmogelijk leken. En daar zijn we trots op! Als collega ben je hierin dan ook onmisbaar. 

Bedrijfsprofiel VolkerWessels

Bij VolkerWessels kunnen we met trots zeggen: wie maakt, bouwt en geeft daarmee vorm aan de toekomst. Daarom gaan we altijd voor een leefomgeving waarin volgende generaties gezond en gelukkig kunnen leven, wonen en werken! Vraagstukken rond klimaatverandering en energietransitie benadrukken de noodzaak om anders te ontwikkelen, ontwerpen, innoveren, beheren en bouwen. De toekomst maken doen we al generaties lang. Vóór generaties.  


Wij zijn VolkerWessels. Een toonaangevend Nederlands bouwconcern, actief in vier landen. Met 130 werkmaatschappijen en 17.000 specialisten die de krachten bundelen. Wij zijn makers. De toekomstmakers. 


Werken bij VolkerWessels ITBV betekent werken bij een organisatie met korte lijnen en een informele cultuur.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VolkerWessels. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 4
7461 BA RIJSSEN