Inkoper

Vind jij uitdaging in de onderhandeling met leveranciers en geef je graag richting aan de inkoopstrategie? En daarmee bijdragen aan de bouw van civiele kunstwerken zoals de nieuwe Reinwaterkelder Hammerflier en het vervangen van de slibinstallatie rioolwaterzuivering Echten?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Inkoper van de business unit Oost (Rijssen) ben je verantwoordelijk voor het inkopen van materialen en diensten voor de projecten en tenders van de business unit. Met de projectleiding voer je de regie over de inkoopstrategie en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de contractvorming. In nauwe samenwerking met de verschillende projectteams stel je daarvoor inkoopplannen op. Je bent dan ook betrokken in de tenderfase waarin je een prijsvormingsstrategie bepaalt.


Verder ben je verantwoordelijk voor de aanvraag van offertes en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers. Je bewaakt voortdurend je plannen, processen en voortgang. Daarnaast denk je strategisch mee over het optimaliseren en verbeteren van onze projectaanpak en -organisatie.


Tot slot ben je op de hoogte van marktonwikkelingen en verantwoordelijk voor verschillende segmenten van waaruit jij je collega inkopers adviseert. Je levert hiermee een actieve bijdrage aan de vakgroep van inkoop.

Functievereisten

 • Financieel bewust, betrouwbaar en ondernemend;
 • Een volwaardig gespreks- en sparringpartner voor je collega’s en onze leveranciers, waarbij je graag samenwerkt;
 • Minstens 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in civiele projecten;
 • Een afgeronde opleiding op hbo niveau of hoger, bij voorkeur in Civiele Techniek of (Technische) Bedrijfskunde.

Aanbod

Bij ons kun je rekenen op

 • een bruto maandsalaris (o.b.v. 40 uur) tot € 5.426,00 - op basis van je achtergrond en ervaring;
 • een individueel budget dat we maandelijks uitkeren. Dit is ca. 2% van je maandsalaris. Je kunt er ook voor kiezen om het uit te laten keren in (totaliteit) 13 extra vakantiedagen;
 • 30 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur). Zo kun je al je vakantiedromen waarmaken;
 • een telefoon, laptop en een leaseauto;
 • de mogelijkheid tot hybride werken. Daarbij hoort een werkplekinrichting en thuiswerkvergoeding;
 • meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, onder andere via onze Infra- en VolkerWessels Academy;
 • niet verplichte, maar wel leuke activiteiten met de business units, vakgroepen en met heel het bedrijf (zoals Prison Escape, zomer barbecue en karten);
 • andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra.

Bedrijfsprofiel VolkerWessels

Als meest ervaren civiele aannemer van Nederland ontwerpt, bouwt en onderhoudt Van Hattum en Blankevoort civiele constructies voor projecten in de infrastructuur, energie-, wind- en vastgoedmarkt. Mooie, innovatieve projecten zoals de nieuwe zeesluis IJmuiden, maar ook specialistische projecten als een hoogwatergeul, een gemaal, een draaibrug, onderhoud van kades of een ondergrondse parkeergarage in hartje Utrecht.


Het hoofdkantoor zit in Vianen en de vestigingen bevinden zich in Diemen, Dordrecht en Rijssen. Daarnaast hebben we ook specialistische kennis in huis op het gebied van zwaar en/of gecompliceerd funderingswerk binnen het onderdeel VSF in Dordrecht. Van Hattum en Blankevoort is onderdeel van VolkerWessels, dat met ruim 130 bedrijven en circa 17.000 medewerkers bouwt aan wonen, werken en mobiliteit.


De cultuur van ons bedrijf kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef. Het personeelsbeleid is erop gericht medewerkers te stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van hun eigen kwaliteiten. Met trots voor het eigen product en plezier in het werk, creëren zij kansen voor henzelf en het bedrijf. Veiligheid, duurzaamheid en integriteit zijn hierbij onze kernwaarden. We verwachten dat iedereen hier een actieve bijdrage aanlevert en daar gaan we graag met je over in gesprek.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VolkerWessels. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 4
7461 BA RIJSSEN