Ontwerpleider Waterkwaliteit

VolkerWessels is op zoek naar een Ontwerpleider Waterkwaliteit

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
14-12-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Ontwerpleider Waterkwaliteit speel jij een belangrijke rol tijdens tenders, bouwteams en werken in uitvoering. De focus ligt op de civiele techniek, maar jij hebt de kennis om ook de werktuigbouwkundige en elektrotechnische aspecten mee te nemen in je afwegingen. Hiermee help je zowel het tenderteam als het team in de realisatie met het bedenken en uitvoeren van de meest slimme fasering en ontwerp op waterzuiveringsprojecten en in de drinkwatermarkt.


Werken bij Van Hattum en Blankevoort vestiging Oost (in Rijssen) betekent samenwerken in een flexibel, gedreven en betrokken team van collega’s met meer dan 30 jaar ervaring in de zuiveringsmarkt. Voor deze vestiging zijn we op zoek naar een enthousiaste Ontwerpleider Waterkwaliteit die een brede rol niet uit de weg gaat en die passie heeft voor het vak.


Binnen onze vestiging ben jij verantwoordelijk voor een passende bezetting en het aansturen van het ontwerpteam, zowel in te tender -als de realisatiefase. Dit team kan bestaan uit interne maar ook externe ontwerpers en bureaus. Je bewaakt de planning en de kosten en toont ondernemerschap binnen je vakgebied. Je geeft leiding aan circa twee tot vijf specialisten, constructeurs, modelleurs en tekenaars en hebt ervaring met BIM en stimuleert samenwerking tussen mensen van ontwerp, uitvoering en beheer en onderhoud.


Ten slotte lever je samen met je collega’s een actieve bijdrage aan de kennisontwikkeling binnen de vakgroep Ontwerpmanagement. Wij vinden het belangrijk om met elkaar en van elkaar te leren.

Functievereisten

Kunnen wij ook op jou rekenen?

 • De dynamiek van de aannemerij spreekt je aan;
 • Je bent financieel bewust, ondernemend en durft beslissingen te nemen;
 • Binnen Van Hattum en Blankevoort vinden we veiligheid erg belangrijk: we staan niet voor niets op trede 5 van de Veiligheidsladder! In je afwegingen neem je dit aspect dus altijd mee;
 • Een volwaardig gespreks- en sparringpartner voor je collega’s, waarbij het voor jou vertrouwd voelt om kennis en ervaringen binnen de vakgroep te delen;
 • In het bezit van VOL-VCA;
 • Minstens zeven jaar relevante werkervaring in waterkwaliteitsprojecten;
 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding op hbo of wo niveau, Civiele Techniek of soortgelijk.

Aanbod

Bij ons kun je rekenen op:

 • een bruto maandsalaris (o.b.v. 40 uur) tot €7.725,00 - op basis van je achtergrond en ervaring;
 • een individueel budget dat we maandelijks uitkeren. Dit is ca. 2% van je maandsalaris. Je kunt er ook voor kiezen om het uit te laten keren in (totaliteit) 13 extra vakantiedagen;
 • 30 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur). Zo kun je al je vakantiedromen waarmaken;
 • een telefoon, laptop en een leaseauto;
 • de mogelijkheid tot hybride werken. Daarbij hoort een werkplekinrichting en thuiswerkvergoeding;
 • meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, onder andere via onze Infra- en VolkerWessels Academy;
 • niet verplichte, maar wel leuke activiteiten met de business units, vakgroepen en met heel het bedrijf (zoals Prison Escape, zomer barbecue en karten);
 • andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra.

Bedrijfsprofiel VolkerWessels

Ons bedrijf

Als meest ervaren civiele aannemer van Nederland ontwerpt, bouwt en onderhoudt Van Hattum en Blankevoort civiele constructies voor projecten in de infrastructuur, energie-, wind- en vastgoedmarkt. Mooie, innovatieve projecten zoals de nieuwe zeesluis IJmuiden, maar ook specialistische projecten als een hoogwatergeul, een gemaal, een draaibrug, onderhoud van kades of een ondergrondse parkeergarage in hartje Utrecht.


Het hoofdkantoor zit in Vianen en de vestigingen bevinden zich in Diemen, Dordrecht en Rijssen. Daarnaast hebben we ook specialistische kennis in huis op het gebied van zwaar en/of gecompliceerd funderingswerk binnen het onderdeel VSF in Dordrecht. Van Hattum en Blankevoort is onderdeel van VolkerWessels, dat met ruim 130 bedrijven en circa 17.000 medewerkers bouwt aan wonen, werken en mobiliteit.


De cultuur van ons bedrijf kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef. Het personeelsbeleid is erop gericht medewerkers te stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van hun eigen kwaliteiten. Met trots voor het eigen product en plezier in het werk, creëren zij kansen voor henzelf en het bedrijf. Veiligheid, duurzaamheid en integriteit zijn hierbij onze kernwaarden. We verwachten dat iedereen hier een actieve bijdrage aanlevert en daar gaan we graag met je over in gesprek.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VolkerWessels. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 4
7461 BA RIJSSEN