Projectmanager

Elektrisch vliegen, plasticvrije verpakkingen, energietransitie, 2 nanometer chips, binnen de techniek is ontzettend veel gaande. Als Projectmanager bij VIRO kun je aan al deze ontwikkelingen meewerken. Dus wil je echt afwisseling? Lees dan verder en solliciteer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Elektrisch vliegen, plasticvrije verpakkingen, energietransitie, 2 nanometer chips, binnen de techniek is ontzettend veel gaande. Als Projectmanager bij VIRO kun je aan al deze ontwikkelingen meewerken. Dus wil je echt afwisseling? Lees dan verder en solliciteer!


Vanaf het eerste klantcontact tot en met de after-sales ben je betrokken als het gaat om begeleiding en coördinatie van multidisciplinaire projecten. Je weet de businesscase van onze klanten te doorgronden en stelt offertes op. Je houdt intensief contact met stakeholders en klanten. Daarnaast ondersteun je de inkoop en realisatie en ben je verantwoordelijk voor het bewaken en bijsturen van de planning en financiële voortgang binnen de projecten. Ook zorg je voor de juiste bezetting en motivatie van de projectgroep.


Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie waarbij je mensen weet te enthousiasmeren en samen doelen behaalt.

Functievereisten

 • Je bent Bachelor of Master in de techniek
 • Ervaring met het aansturen van multidisciplinaire ontwikkelprojecten, bij voorkeur met begeleiding tijdens de realisatie (FAT, SAT, aftercare)
 • Je weet wat nodig is om een klant tevreden te houden zonder het belang van je project uit het oog te verliezen
 • Ervaring als projectmanager in een hightech en/of industriële omgeving
 • Kennis van en ervaring met begrotingstechnieken, kostenbewaking, planning en voortgangstechnieken
 • Je kunt concepten en projectplannen opzetten
 • Je bent in staat om de inkoop en het aanbestedingstraject, de installatie, de inbedrijfname en de after-sales goed te begeleiden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Aanbod

 • Hightech projecten met veel ruimte voor innovatieve en duurzame ideeën
 • Enthousiaste, vakkundige collega’s en een open, prettige sfeer
 • Regie over je eigen carrière via onze VIRO Academy
 • Prima mogelijkheden en faciliteiten om thuis te werken, inclusief thuiswerkvergoeding
 • 35 vakantiedagen
 • Vergoeding voor het woon – werkverkeer
 • Uitstekende pensioenvoorziening bij Nationale Nederlanden
 • Collectieve zorgverzekering via VGZ
 • Onze actieve personeelsvereniging zorgt voor de nodige ontspanning en voor mooie verhalen bij de koffieautomaat

Bedrijfsprofiel VIRO

VIRO is een open en vooruitstrevend ingenieursbureau: we helpen onze klanten om succesvolle verbindingen te maken tussen technologie, ambitie, innovatie en prestatie. We zijn gespecialiseerd in Product Engineering, Machinebouw en Industriële Projecten. Hierbinnen richten we ons op engineering en projectmanagement. Met een daadkrachtige combinatie van expertises en ervaringen helpen we onze klanten om grenzen te verleggen en prestaties te verbeteren. Dit doen we internationaal met vestigingen in Nederland, België en Duitsland.


Jouw afdeling

Binnen de afdeling Projectmanagement van Hengelo werken enthousiaste, gedreven medewerkers die uitdagende multidisciplinaire projecten tot een succes weten te brengen. Daarnaast dragen jullie bij aan de continue verbetering van de organisatie door evaluaties, voorstellen voor verbetering en begeleiden en coachen jullie project engineers en projectleiders. Jullie houden elkaar op de hoogte van de stand van zaken en ondersteunen elkaar daar waar nodig.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Viro. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hazenweg 41
7556BM HENGELO
074 - 8504 000