Senior Marketing & Communicatie Medewerker

VIRO is op zoek naar een Senior Marketing & Communicatie Medewerker. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Senior Marketing & Communicatie Medewerker heb jij een onderscheidende rol in het verbinden van de buitenwereld met VIRO. Jouw werkveld is met name gericht op de B2B marketingcommunicatie, waarbij de customer journey en het loyaliteitsprogramma centraal staan.


Onze engineers, constructeurs, programmeurs en diverse andere experts zorgen voor technologische vernieuwing/vooruitgang bij onze klanten. En het is aan ons team om de buitenwereld in te lichten over de waanzinnige projecten die we uitvoeren.


Marketing, communicatie en organiseren is je op het lijf geschreven. Jouw communicatie spreekt aan door de juiste toon, timing en de juiste plek. Je bent zowel een generalist als een vakspecialist. Generalist door je brede kennis van het marketing en communicatie vak. Vakspecialist door de interne vraag van onze (sales)collega’s te vertalen naar de juiste tone of voice, kanaalkeuzes en (online) marketingtechnieken en -tools. Daarnaast bied je alledaagse ondersteuning bij de werkzaamheden op de afdeling. Kortom, de spin in het web.

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding op het gebied van (online) Marketing / Communicatie op minimaal hbo-niveau
 • Kennis van online marketing en de customer journey
 • Relevante ervaring (minimaal 5 jaar) in soortgelijke functies
 • Je bent een teamspeler met de nodige zelfstandigheid
 • Je weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden, houdt overzicht en schrikt niet van deadlines
 • Affiniteit met een technische werkomgeving
 • Een proactieve houding met een can do mentaliteit

Aanbod

 • Hightech projecten met veel ruimte voor innovatieve en duurzame ideeën
 • Enthousiaste, vakkundige collega’s en een open, prettige sfeer
 • Regie over je eigen carrière via onze VIRO Academy
 • Prima mogelijkheden en faciliteiten om thuis te werken, inclusief thuiswerkvergoeding
 • 35 vakantiedagen
 • Vergoeding voor het woon – werkverkeer
 • Uitstekende pensioenvoorziening bij Nationale Nederlanden
 • Collectieve zorgverzekering via VGZ
 • Onze actieve personeelsvereniging zorgt voor de nodige ontspanning en voor mooie verhalen bij de koffieautomaat

Bedrijfsprofiel VIRO

Jouw afdeling

Het hoofdkantoor bestaande uit ruim 30 enthousiaste collega’s heeft een beleidsbepalende functie en heeft tevens als taak om de gehele organisatie te ondersteunen op het gebied van HR, Finance, IT, Marketing & Communicatie en Compliance.


Je werkzaamheden als Senior Marketing & Communicatie Medewerker vinden voornamelijk plaats op dit hoofdkantoor in Hengelo. Je hebt contacten binnen de hele organisatie en legt verantwoording af aan de Marketing & Communicatie Manager. Het team Marketing & Communicatie, bestaande uit 5 collega's, houdt zich bezig met corporate communicatie, marketingcommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie en interne communicatie. En werkt nauw samen met andere disciplines binnen VIRO, in het bijzonder met sales en recruitment.


Over VIRO

VIRO is een open en vooruitstrevend ingenieursbureau: we helpen onze klanten om succesvolle verbindingen te maken tussen technologie, ambitie, innovatie en prestatie. We zijn gespecialiseerd in Product Engineering, Machinebouw en Industriële Projecten. Hierbinnen richten we ons op engineering en projectmanagement. Met een daadkrachtige combinatie van expertises en ervaringen helpen we onze klanten om grenzen te verleggen en prestaties te verbeteren. Dit doen we internationaal met vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VIRO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hazenweg 41
7556BM HENGELO
074 - 8504 000