Model Based Systems Architect

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als Model Based Systems Architect ben je de bedenker van nieuwe product- en processtructuren. Bij hun klant onderzoek je welke varianten van een product er in het recente verleden verkocht zijn. Op basis daarvan bedenk je in welke functionele mechatronische modules dit product opgedeeld kan worden, en welke varianten er allemaal zijn van de modules. Je bent creatief in het bedenken van de interface tussen deze modules.


Daarna moeten de modules geproduceerd gaan worden. Het moet allemaal wel maakbaar zijn natuurlijk. En reproduceerbaar met dezelfde kwaliteit. In het gehele proces houd je altijd rekening met tijd, kwaliteit, geld en techniek. Dit is namelijk waar de klant het mee moet verdienen. Deze aanpak vergt een hoge mate van luisterend en analytisch vermogen

Bedrijfsprofiel VIRO

De afdeling Smart Model Based Systems Engineering bestaat uit een multidisciplinair team van professionals. Dit team voert de regie over de verandering bij de klant. Je werkt nauw samen met collega’s die verantwoordelijk zijn voor de business, met collega’s op de afdelingen en met toeleveranciers. Alles om bij de klant heel snel een andere waardestroom te laten renderen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van VIRO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hazenweg 41
7556BM HENGELO
074 - 8504 000