Consultant Hightech MKB

Vindsubsidies zoekt een Consultant Hightech MKB.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Hoe kan de transitie van de zorg in ziekenhuizen naar zorg in de thuissituatie veilig worden gerealiseerd? Hoe kan digitalisering van installaties bijdragen aan verduurzaming van de gebouwde omgeving? Hoe kan data worden gebruikt om dienstverlening van retailers te verbeteren zonder dat de privacy van consumenten wordt geschaad?


Dit zijn zomaar drie maatschappelijke vraagstukken waarvoor onze opdrachtgevers oplossingen ontwikkelen. Subsidies ondersteunen MKB-bedrijven bij het realiseren van hun innovatieve projecten. Ze helpen om grenzen te verleggen en dragen bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Help jij bedrijven om hun projecten te financieren?


Als consultant werk je voor verschillende hightech (MKB) bedrijven. Je bent van nature nieuwsgierig naar nieuwe technologieën en actuele ontwikkelingen in de maatschappij. Deze eigenschappen combineer met een gedegen kennis over subsidiemogelijkheden om op directieniveau te kunnen sparren met opdrachtgevers over het financieren en realiseren van hun ambities.

Functievereisten

 • Minimaal een afgeronde WO-opleiding (bij voorkeur MSc).
 • Sterke interesse in en aantoonbare affiniteit met actuele technologische ontwikkelingen.
 • Minimaal 2 jaar ervaring met het aanvragen van subsidies (bijvoorbeeld Eurostars, MIT, Horizon 2020, EFRO en WBSO) voor (MKB) bedrijven.
 • Een sterke motivatie om bedrijven te willen helpen met het financieren van hun innovaties.
 • Een goede gesprekspartner die kan sparren op directieniveau.
 • Een goede stressbestendigheid (omgaan met deadlines).
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

 • De kans om bij te dragen aan gave maatschappelijk relevante projecten
 • Een marktconform salaris en een interessante bonusregeling
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding, laptop en iPhone
 • Flexibele werktijden
 • Flexibele werkplekken (Enschede, Deventer, Utrecht of thuis)

Bedrijfsprofiel Vindsubsidies

Vindsubsidies is een groot onafhankelijk adviesbureau dat al ruim 20 jaar een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Vindsubsidies is onderdeel van Idox plc., een beursgenoteerde organisatie met kantoren in o.a. Engeland, Schotland, Duitsland, België en Frankrijk.


In Nederland werk je samen met circa 70 professionals die onze opdrachtgevers helpen om hun grenzen te verleggen. Je collega’s beschikken over verschillende expertises, onder andere ICT, Energie, Life Sciences & Health, Chemie en het Publieke domein. Je wordt daarmee onderdeel van een dynamisch team van waaruit projecten worden uitgevoerd binnen verschillende sectoren. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Vindsubsidies. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 581-583
7521 AG Enschede
085 - 0515387